Sain olla taas pieni tyttö

Lotta-Sofia |

”Tulin A-kouluviikkoon ilman odotuksia, mutta Isän rakkauden ilmestys jätti siemenen sydämeeni. Lopulta sydän alkoi ymmärtää mistä on kyse: Rakkaudesta, joka hellästi valtasi sydämeni ja muutti minut. Ja elämä muuttui jännittäväksi seikkailuksi!”

Olin ennen ensimmäistä A-koulua ollut jo kolmen vuoden raamattukoulussa ja tulin mukaan ilman odotuksia ystäväni kanssa. Opetuksessa ei ollut periaatteessa mitään uutta, mutta sydämeni alkoi vastaanottamaan jotain uudenlaista, jolle ei sanoja löytynyt. Aloin lukea ja kuunnella materiaaleja ja halusin tulla uudestaan. Pikkuhiljaa aloin ymmärtää, että en oikeastaan ollut tiennyt, mitä on olla rakastettu ehdoitta. Vaikka olin saanut rakkautta, minua oli myös satutettu, ja olin monelta osin sulkenut sydämeni. Nyt uskalsin heittäytyä ottamaan vastaan lohdutusta. Sain olla taas pieni tyttö, jolla oli Isä, joka piti minusta huolta. Lapsuuteni ei ollut kovin turvallinen ja tämä tunne oli uutta. Sain vain olla ja ottaa vastaan, eikä minulta vaadittu mitään.

Olen aina ollut positiivinen ihminen, mutta nyt huomasin elämäni muuttuneen kevyeksi. Aloin vaistomaisesti hassutella ja tanssi palasi vuosien tauon jälkeen elämääni. Perheeni huomasi muutoksen ja vanhimmat lapseni tulivat myös mukaan. Heillä oli ollut huonoja kokemuksia kristillisissä piireissä, mutta rakkaudellinen ilmapiiri kosketti heitä, ja heidän uskonelämänsä elpyi.

Mieheni on myös samalla tiellä kanssani ja voin nähdä huikean muutoksen myös hänessä. Koko perheemme on saanut kokea uudistumista ja meillä on nykyisin hauskaa yhdessä. Olemme myös osa tätä Isän sydän perhettä ja täällä on mahtavaa porukkaa!  Olen saanut ihania ystäviä ja elämä muuttunut seikkailuksi, sillä koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Viime syksynä löysin itseni Uudesta-Seelannista, ja kaikki järjestelyt sujuivat tosi hyvin. Mutta onhan Isäni Kaikkivaltias, ja Hän haluaa tyttärelleen parasta! Sitä ilmestystä vieläkin sulattelen, ja joka päivä sydämeni ymmärtää siitä hiukan lisää.