Verkkokauppa

Sydämet lähelle Isää

Verkkokauppamme toimitukset vain Suomeen. Katso tarkemmat toimitusehdot sivun alaosasta.

Our webstore serves only in Finland and only with Finnish paying methods.
We do not deliver any products abroad, this concerns also the downloadable recordings.

 

James ja Denise Jordanin englanninkielisiä opetuksia sekä tapahtumaäänitteitä löydät lisää Fatherheart Ministries -verkkokaupasta.

Löydä lisää

Ladattavat opetukset ja usb-kortin käyttö

Viime vuosina cd-levyjen käyttäminen musiikissa ja puheiden äänitteinä on voimakkaasti vähen-tynyt. Tilalle on tullut USB-tikut ja äänitteiden lataaminen suoraan kotisivulta. Nämä ohjeet auttavat sinua käyttämään näitä uusia välineitä joustavasti.

USB-KORTIN KÄYTTÄMINEN
USB -kortti on helppokäyttöinen suojatussa muovikotelossa pankkikortin kokoinen, josta avautuu USB -muistitikku. Muistitikku käy tietokoneen tai auton USB-porttiin. Kortti siis toimii kuten kaikki muistitikut. Opetukset ovat tallennettuna tikulle, josta ne voi joko kuunnella suoraan tai kopioida tietokoneelle.

ÄÄNITTEEN SIIRTÄMINEN TIETOKONEELTA TOISEEN LAITTEESEEN
Helppo tapa siirtää äänitteitä tietokoneen tiedostoista esimerkiksi älypuhelimeen on käyttää pilvipalveluita. Yksi vaihtoehto on luoda ilmainen Dropbox-tili, jolle voi tiettyyn kapasiteettiin asti tallettaa tiedostoja. Omalle Dropbox-tilillesi tallentamia äänitteitä voit kuunnella puhelimes-tasi tai tabletista kätevästi käyttämällä Dropbox-appia, jonka löydät puhelimesi sovelluskaupasta. Tietokoneelle tallentamiasi opetuksia voit siirtää älypuhelimellesi myös esim. OneDrive, Google Drive tai ICloud kautta.

OPETUSTEN LATAAMINEN VERKKOKAUPASTA
Kaikki tapahtumaäänitteemme ovat ladattavissa verkkokaupastamme kokonaisina tapahtumina tai yksittäisinä opetuksina. Äänitteen lataaminen tapahtuu maksun jälkeen tilausvahvistuksesta. Maksettuasi tuotteen ohjaudut automaattisesti takaisin verkkokauppaan, jossa sinulle aukeaa tilausvahvistus. Tuote-erittelyn yhteydessä on latauspainike, jossa lukee ladattavan äänitteen nimi. Klikkaamalla tätä, äänite latautuu laitteesi ladattavaan tiedostoon, josta voit siirtää sen haluamaasi kansioon. Saat saman tilaus- vahvistuksen myös sähköpostiisi, jolloin voit ladata äänitteen itsellesi myös myöhemmin. Tuotteen latauslinkki toimii vain kerran, eli kun olet kerran ladannut äänitteen itsellesi, et voi ladata sitä samasta linkistä enää uudelleen.

Tutustu verkkokauppamme ehtoihin:

Maksuehdot

Toimitusehdot