Tietoa meistä

Kaipauksemme on nähdä, että ilmestys Isän rakkaudesta menee jokaiseen kristilliseen yhteisöön, jokaiseen kirkkokuntaan, jokaiseen maahan, jokaiseen kulttuuriin ja lopulta jokaiselle ihmiselle.

– Isän sydän -palvelutyön mandaatti –

 

 

Isän rakkauden ilmestys I Pojan sydän

– Isän sydän -palvelutyön ilmestyksen ydin –

 

Elämme nyt aikaa, jolloin Jumala ilmoittaa itsensä Isänä tavalla, jollaista ei ole koettu sitten apostolien päivien.

Näemme, kuinka tämä profeetallinen ilmestys ja terve raamatunopetus Isän rakkaudesta vaikuttaa avoimiin ihmissydämiin ja tuo kaikkialle maailmaan elämää muuttavan sanoman rakkaudesta, elämästä ja toivosta.

Elämänsä, kuolemansa ja ylösnousemuksensa kautta Jeesus on avannut tien Isän luo. Hän on tehnyt meidät kelvollisiksi, niin että voimme apua tarvitessamme turvallisesti lähestyä Isää ja elää hänen läsnäolossaan.

Ymmärrämme, että Isä rakastaa meitä sellaisella rakkaudella, joka ulottuu pitemmälle kuin kaikki inhimilliset rakkaudenosoitukset. Se on rakkautta, joka ylittää kaiken tiedon.

Monet huomaavat nyt, että vuosien ponnistelun ja suorittamisen jälkeen on mahdollista vihdoin löytää lepo ja rauha.

 

Fatherheart Finland

Isän sydän -palvelutyö Suomessa

LUE LISÄÄ

 

Pekka Daniel ja Marjut Rimpeläinen

Fatherheart Finland ry perustettiin vuonna 2009 osaksi kansainvälistä Fatherheart Ministries -järjestöä. Yhdistyksen perustamisesta lähtien sen toimintaa ovat johtaneet Pekka Daniel ja Marjut Rimpeläinen. Tutustu paremmin ja lue alta heidän esittelynsä kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Uskon periaatteet

Me uskomme yhteen todelliseen Jumalaan, joka elää ikuisesti kolmena persoonana — Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen, taivaan ja maan Luojaan.

Lue lisää

Tutustu Uudesta-Seelannista käsin toimivaan maailmanlaajuiseen Fatherheart Ministries -järjestöön 

Lue lisää