Kannattaja­jäsenyys

Fatherheart Finland ry:n kannattajajäseneksi on voinut liittyä vuodesta 2019 lähtien. Yhdistyksen kannattajajäsenyyden tarkoitus on tarjota yhä useammille yhdistyksen eri tapahtumiin osallistuville ja infokirjetilaajille mahdollisuus olla enemmän osana yhdistyksen työtä. Lisäksi kannattajajäsenyys helpottaa yhdistyksen johtamista, tiedottamista ja toimintaa. Kannattajajäsenyys perustuu yhdistyslakiin. 

Kannattajajäsenenä vastaanotat laajemmin tietoa yhdistyksen toiminnasta ja sen suunnitelmista kannattajajäsenkirjeen kautta. Kirje lähetetään kannattajajäsenille postitse ja sähköpostitse kaksi – neljä kertaa vuoden aikana. Kannattajajäsenkirje poikkeaa hyvin olennaisesti yhdistyksen infokirjeestä. Tässä kirjeessä saat laajemmin tietoa yhdistyksen toiminnasta, taloudesta ja monista yhdistyksen toiminnan suunnitelmista. Kannattajajäsenet voivat halutessaan osallistua yhdistyksen vuosikokoukseen ja muihin tarpeen mukaan järjestettäviin kokouksiin. Yhdistyksen kokouksissa kannattajajäsenellä on puheoikeus. 

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa, hyväksyy yhdistyksen säännöt, kannattajajäsenyyden tietosuojaselosteen ja kannattajajäsenyysehdot. Kannattajajäsenyys on vuosittainen ja vahvistuu maksamalla kannattajajäsenen vuosimaksun. Vuoden 2024 vuosimaksu on valintasi mukaan vähintään 35 €.

Yhdistyksen kannattajajäseneksi liittyminen

Jos olet kiinnostunut liittymään Fatherheart Finland ry:n kannattajajäseneksi, täytä alla oleva sähköinen ilmoittautumislomake, jolla ilmaiset kiinnostuksesi kannattajajäsenyydestä. Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen, sinulle avautuu vahvistussivu, josta pääset tutustumaan tarvittaviin asiapapereihin kannattajajäseneksi liittymisestä. Saat saman vahvistuksen myös sähköpostiisi. Tutustuttuasi näihin dokumentteihin ja lähetettyäsi kannattajajäsenhakemuksesi ilmoitettuun osoitteeseen, yhdistyksen hallitus voi hyväksyä sinut kannattajajäseneksi. Tämän jälkeen sinulle lähetetään lasku kuluvan vuoden kannattajajäsenen vuosimaksusta. 

Kun sinut on hyväksytty kannattajajäseneksi ja olet maksanut kannattajajäsenyysmaksun, jäsenyytesi on voimassa kyseisen vuoden ajan. Seuraavan vuoden alussa kannattajajäsenille lähetetään automaattisesti uusi lasku kyseisen vuoden kannattajajäsenyysmaksusta. Maksun maksamisella siihen merkittyyn eräpäivään mennessä olet edelleen sen vuoden kannattajajäsenrekisterissä. Jos maksua ei ole maksettu, tietosi poistuvat kannattajajäsenrekisteristä vuoden kuluessa.

Tervetuloa Fatherheart Finland ry:n kannattajajäseneksi!

Fatherheart Finland ry:n hallitus

 

SIIRRY LOMAKKEELLE