B-koulu

Kasvaminen poikana ja tyttärenä

Kun tunnemme ja ymmärrämme, että Isä todella rakastaa meitä, se vapauttaa meidät löytämään todellisen identiteettimme hänen rakastettuina poikinaan ja tyttärinään I Kun sydämemme silmät avautuvat, voimme nähdä ja kokea elämässämme yhä enemmän rakkautta ja vapautta I Se mitä todella olemme, tulee esiin meissä, kun hänen rakkautensa vapauttaa meidät uskonnollisen suorittamisen kahleista

Isän sydän -koulut on suunniteltu täydentämään toisiaan. B-kouluviikko rakentuu A-kouluviikon perustalle. Isän sydän B-kouluviikkoon osallistuminen edellyttää, että olet ennen sitä osallistunut Fatherheart Ministries -järjestön Isän sydän A-kouluviikkoon. B-kouluviikon aikana keskitytään syvemmin siihen, mitä vaeltaminen Isän kanssa saa aikaan meissä: alamme elää pojan ja tyttären elämää. B-kouluviikon aikana käsittelemme seuraavia asioita:

Sydämen silmät

Huomaamme, kuinka tärkeää sydämen silmien avautuminen on ja kuinka Jumalan elämä Kristuksessa Jeesuksessa virtaa meille ja meidän kauttamme.

Pojan sydämen löytäminen

Tutkimme, mitä on kristittynä kypsyminen ja kuinka voimme löytää pojan tai tyttären sydämen.

Isän syleily

Saat kokemuksen ja ymmärryksen, kuinka palvella ihmisiä Isän syleilyn kautta, jonka Jack Winter on meille välittänyt. Jack opetti, että Isän rakkaus on mahdollista välittää toisille.

Lohdutus

Saat tilaisuuden kokea lohdutusta, joka on jo olemassa sinua varten, ja voit nähdä, että jokaiselle uskovalle on koko ajan tarjolla lohdutusta.

Fatherheart Ministries -palvelutyön Isän sydän -kouluissa on kaksi päätavoitetta:

Antaa sinulle mahdollisuus saada henkilökohtainen kokemus Isä Jumalan rakkaudesta sinua kohtaan

Antaa vahva raamatullinen perusta Jumalasta Isänä kristityn elämässä

Elämä poikina ja tyttärinä

Pääset syvemmälle identiteetissäsi poikana tai tyttärenä ja voit kokea elämässäsi entistä suurempaa vapautta. Jumalan tunteminen Isänä luo todellisen pojan ja tyttären sydämen.

Rauha ja lepo

Meille on valmistettu paikka, jossa on rauha ja lepo, paikka, johon tunnemme kuuluvamme. Kun tunnemme Isän rakastavan meitä, vaikka emme olekaan täydellisiä, voimme hyväksyä oman heikkoutemme ja luottaa hänen voimaansa. (Joh. 5:19, 20; Joh. 14:10)

Perhe

Isän sydän B-kouluviikoissa on alusta alkaen syvä perheeseen kuulumisen tuntu. Kun tunnemme Jumalan Isänämme entistä syvemmällä tavalla, meidän ei enää tarvitse kilpailla keskenämme. Alamme nauttia yhteisestä matkastamme veljinä ja sisarina.

Jokainen ensi kertaa B-kouluviikkoon osallistuva saa lahjaksi James Jordanin kirjan Ikiaikainen tie.