A-koulu

Isän rakkauden kokeminen

Paikka, jossa voit tulla kotiin Paikka, johon tunnet kuuluvasi ja jossa tunnet olevasi hyväksytty Paikka, jossa huomaat, että hänen voimansa tulee täydelliseksi heikkoudessa Paikka, jossa voit levätä

Mikä on A-koulu?

Isän sydän A-koulu on viikko Isän rakkauden ilmestyksen ilmapiirissä, jossa voidaan todellisella tavalla kokea hänen rakkauttaan.

Viikon aikana voit tuntea, että olet tervetullut kotiin, että kuulut jonnekin ja olet hyväksytty. Sinut on luotu elämään hänen rakkaudessaan. Voit kokea rauhaa ja lepoa. Ymmärrät, että hänen voimansa tulee täydelliseksi silloin, kun sinä olet heikko. Kuulet elämää muuttavan sanoman rakkaudesta, elämästä ja toivosta. Saat tutustua Isän rakkauden ilmestykseen terveen raamatunopetuksen kautta, jota opettajien omakohtaiset elämänkokemukset havainnollistavat. Saat mahdollisuuden päästä vapaaksi asioista, jotka estävät vastaanottamasta Isän rakkautta, ja voit löytää todellisen pojan ja tyttären sydämen.

Jeesuksella oli pojan sydän Isää kohtaan ja hän eli koko ajan Isän rakkauden läsnäolossa. Johanneksen evankeliumi kertoo, että Jeesus sanoi ja teki vain sitä, mitä hän näki ja kuuli Isänsä tekevän. Jeesus kutsuu meitä astumaan tähän samaan todellisuuteen hänen veljinään ja sisarinaan.

Sydämen avaaminen

Kun avaamme sydämemme, Isä vuodattaa rakkautensa meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta. Sydämessä, jonka hänen rakkautensa on saanut muuttaa, tapahtuu todellinen ja pysyvä muutos. Vuosien ponnistelun ja suorittamisen jälkeen voit löytää vihdoin levon ja rauhan.

Kun James ja Denise Jordan alkoivat pitää näitä kouluja, he havaitsivat, että on tarpeen varata kokonainen viikko aikaa, jotta voisimme rauhoittua vastaanottamaan tämän ilmestyksen. Se tapahtuu sydämen tasolla, ja tarvitaan aikaa, jotta esteet poistuisivat hänen rakkautensa kokemisen tieltä.

Fatherheart Ministries -palvelutyön Isän sydän A-kouluissa on kaksi päätavoitetta:

Antaa sinulle mahdollisuus saada henkilökohtainen kokemus Isä Jumalan rakkaudesta sinua kohtaan

Antaa vahva raamatullinen perusta Jumalasta Isänä kristityn elämässä

Yleiskatsaus A-kouluun

Vuosien varrella olemme huomanneet, että jokainen A-kouluviikko on ainutkertainen ja erilainen, kun annamme Pyhän Hengen johdattaa meitä. Vaikka iloitsemme siitä, ettei yksikään kouluviikko ole samanlainen, täytyy tiettyjen ydinaiheiden kuitenkin sisältyä jokaiseen A-kouluviikkoon, jotta ne edustaisivat sitä, mitä Jumala on antanut meille tässä palvelutehtävässä. A-kouluviikon aikana käsittelemme seuraavaa kuutta aluetta ja vielä paljon muutakin!

Isä

Jumala on täydellinen Isä meille ja me olemme täydellisesti hänen lapsiaan hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta. Kuinka sydämemme pääsee tähän todellisuuteen jokapäiväisessä elämässämme?

Sydän

Kuinka voit saada takaisin pojan tai tyttären sydämen ja elää sydämestäsi Isä Jumalan lapsena?

Toivo

Heikkous on tosiasiassa voima poikana elämiseen. Kuinka epäonnistumiset voivat olla tilaisuuksia ilmestyksen saamiseen, muutokseen ja kasvuun?

Vapaus

Vapaus tulee, kun aito anteeksiantamus saa vaikuttaa syvästi ihmissydämen eri alueisiin.

Lohdutus

Tutustut sekä Vanhan että Uuden testamentin sanankohtiin, jotka osoittavat, että meille kaikille on tarjolla todellinen lohdutus Jumalalta.

Seikkailu

Näemme, että jokainen meistä voi kokea ihmeellisiä seikkailuja Isän rakkauden ilmestyksessä — Jumalan lasten vapaudessa ja kirkkaudessa.

A-koulu­viikkoon osallistuneiden todistuksia

Jokainen ensi kertaa A-kouluviikkoon osallistuva saa lahjaksi James Jordanin kirjan Pojan sydän.

Katso lista tulevista A-kouluista maailmalla

ETSI A-KOULU

Tulevat A-kouluviikot
Isän sydän A-kouluviikko
Eurajoen kristillinen opisto / Eurajoki Christian Institute, Eurajoki - 29.7.2024 - 3.8.2024

Avaa, lataa tai tulosta tapahtuman esite tästä


Ilmoittaudu tästä!

Isän sydän A-kouluviikko
Siikaniemen kurssikeskus / Siikaniemi Course Center, Hollola - 27.10.2024 - 1.11.2024

Avaa, lataa tai tulosta tapahtuman esite tästä


Ilmoittautuminen aukeaa pian!