Pekka Daniel ja Marjut Rimpeläinen

Fatherheart Finland -järjestön toiminnanjohtajat

Fatherheart Finland ry:n toimintaa johtavat Pekka Daniel ja Marjut Rimpeläinen. Vuosina 2003 – 2006, kun Fatherheart Ministries -järjestön perustajat James ja Denise Jordan vierailivat Suomessa, Pekka Daniel sai vastaanottaa henkilökohtaisen ilmestyksen Jumalasta omana Isänään ja kokemuksen Isän ihmeellisestä rakkaudesta. Isän rakkauden kokeminen muutti Pekka Danielin ja Marjutin elämän ja palvelutyön. Jamesin ja Pekka Danielin välille syntyi sydänten yhteys, jonka seurauksena vuonna 2009 Suomeen perustettiin Fatherheart Finland -yhdistys osaksi Fatherheart Ministries -järjestön kansainvälistä työtä. 

Pekka Daniel ja Marjut kantavat sydämessään ilmestystä kansakuntien, sukupolvien ja perheiden ennalleen asettamisesta: isien sydänten kääntymisestä lasten puoleen ja lasten sydänten kääntymisestä isien puoleen (Mal. 3:24). Tätä ennalleen asettamista Pekka Daniel ja Marjut ovat kokeneet omassa elämässään ja perheessään, ja sen myötä he ovat saaneet vastaanottaa ilmestystä siitä, mitä tarkoittaa vaeltaa Jeesuksen kaltaisella tavalla. Nyt heidän halunsa on elää Isän poikana ja tyttärenä ja nähdä koko Kristuksen seurakunnan elävän todeksi Jumalan lasten vapautta ja Jumalan valtakuntaa maan päällä. He toteavat, että kristillisyys on sydämen asia ja Isän rakkaus voidaan tuntea kokemuksellisella tavalla. Rakkaus on kuin ainetta, jota voi maistaa, kuten Psalmi 34:9 sanoo: Katsokaa, nähkää omin silmin! Maistakaa, katsokaa Herran hyvyyttä. Vain tämä Isän varauksettoman rakkauden todellisuus muuttaa sydämen, josta elämä lähtee. 

Pekka Danielin ja Marjutin vanhemmat olivat seurakunnan pastoreita ja hengellisen työn johtajia, joten nuoruudestaan saakka he ovat olleet mukana seurakunnan elämässä. He avioituivat vuonna 1979 ja heillä on kaksi aikuista tytärtä. Heillä on myös monia harrastuksia. Talvisin Pekka Daniel rakastaa erityisesti hiihtämistä, ja hän pitää myös rakentamisesta ja puutöistä. Marjut nauttii kodin sisustamisesta. Kesäisin he lomailevat mielellään asuntovaunulla retkeillen Länsi-Suomen merenrantamaisemissa. Yhdessä ja myös koko perheenä he harrastavat sulkapallon pelaamista. Aikaa vietetään tyttärien perheiden kanssa pelaillen hauskoja pelejä, ja joskus rakennetaan isoja palapelejä. 

Pekka Daniel työskenteli liikealalla 15 vuoden ajan. Jo varhaisnuoruudessaan hän tunsi sydämessään kutsun hengelliseen tehtävään. Vuonna 1990 hän siirtyi kokoaikaiseen seurakuntatyöhön ja palveli yli 19 vuoden ajan nuorisotyössä ja pastorina eri seurakunnissa. Vuodesta 2009 lähtien Pekka Daniel ja Marjut ovat johtaneet Fatherheart Finland -yhdistyksen toimintaa, ja nykyisin he toimivat opettajina Fatherheart Ministries -järjestön tapahtumissa ja kouluviikoissa.

 

 YHTEYSTIEDOT