Isän rakkauskirje

Barry Adams sai pastorina ollessaan vuonna 1998 elämää muuttavan ilmestyksen Jumalan isänsydämestä Jack Winterin ja James Jordanin palvelutyön kautta. Jumalan valtavan rakkauden kohtaaminen muutti hänen elämänsä täysin. Sen seurauksena hän kirjoitti ”Isän rakkauskirjeen”, jonka hän esitti saarnan havainnollistamiseksi kotiseurakunnassaan tammikuussa 1999. Tämä yksinkertainen PowerPoint-esitys sai tunteikkaan vastaanoton seurakunnassa, ja Barry päätti tehdä tästä 8 minuutin pituisesta multimediaesityksestä videon, jonka hän julkaisi uudella verkkosivustollaan FathersLoveLetter.com.

Hän ei olisi ikinä voinut kuvitella, että tämä vapaasti kerrottujen raamatunjakeiden kooste tavoittaisi miljoonia ihmisiä ympäri maailman ja käännettäisiin yli 100 kielelle. Isän rakkauskirjeen herättämä valtava vastakaiku johti siihen, että Barry pyysi kotiseurakunnaltaan vapautusta pastorin tehtävistä, jotta hän voisi keskittyä Isän rakkaudesta kertomiseen. Maaliskuussa 2000 Barry ja Anneliese perustivat Father Heart Communications -järjestön voidakseen hoitaa yhä kasvavaa kansainvälistä toimintaansa. Barry on 20 viime vuoden aikana vieraillut kaikilla mantereilla, ja hän kehittää edelleen uusia tapoja kertoa Abba-Isän sydämestä kaiken käytettävissä olevan Internet-teknologian avulla.

Barrylla on palava halu saada Isän rakkauskirje jokaiselle ihmiselle maailmassa, jotta yhä useammat saisivat tietää, kuinka paljon heitä rakastetaan. Hienointa palvelutyössä Barrylle on nähdä valon syttyvän ihmisten sydämiin, kun he alkavat tajuta, että Jumala todella rakastaa heitä ja että hän on se Isä, joka on aina etsinyt heitä. Barry haluaa myös auttaa aikuisia tulemaan jälleen lasten kaltaisiksi, jotta he voisivat nauttia taivaallisen Isänsä valtakunnan mittaamattomista rikkauksista.

Isän rakkauskirje suomeksi

LUE JA LATAA

Isän rakkauskirje englanniksi

LUE JA LATAA

Katso ja kuuntele Isän rakkauskirje videolta: