Avoimet Isän sydän -tapahtumat

Isän sydän -konferenssit

Olemme huomanneet, että kansakunnassamme on suuri Isän rakkauden kaipaus. Puhtaan rakkauden kaipaus ei kosketa ainoastaan seurakuntia vaan kansakuntaamme ja koko maailmaa. Isän sydän -konferenssien ja -tapahtumien tarkoitus on jakaa ilmestystä Isästä janoisiin sydämiin, joissa Isän rakkaus voi kasvaa. Puhujat kertovat avoimesti, miten Isän rakkauden kohtaaminen on muuttanut heidän elämänsä. Opetus antaa raamatullista perustaa sille, mitä Isän rakkauden ilmestys on ja mitä Jumala on tekemässä näinä päivinä kaikkialla maailmassa. Isä on tuomassa perheet ja seurakuntansa takaisin rakkauden perustalle ja läheiseen suhteeseen kanssaan. Konferenssit välittävät ilmestystä Jeesuksesta, Pyhästä Hengestä ja Jumalasta henkilökohtaisena rakastavana Isänä ja sanomaa Jumalan lasten vapaudesta. Isän rakkaus koskettaa niin aikuisia, nuoria kuin lapsiakin. Konferensseissa esitellään myös Isän sydän -kouluviikkoja, jotka ovat olennaisin osa Isän sydän -palvelutyötä.

Jos haluat Isän sydän -konferenssin tai tapahtumapäivän omalle paikkakunnallesi, voit ottaa yhteyttä Fatherheart Finland -järjestön toiminnanjohtajiin.

Yhteystiedot

Naisten ja miesten tapahtumat

Fatherheart Finland järjestää viikonlopputapahtumia naisille ja miehille. Viikonlopussa opettajat kertovat avoimesti omakohtaisesta kokemuksestaan, miten he ovat kokeneet Isän rakkauden ja miten se on alkanut vaikuttaa heidän päivittäisessä elämässään: perheessä, avioliitossa, suhteessa omiin vanhempiin ja muihin ihmisiin. Miesten ja naisten tapahtumiin osallistuminen ei edellytä A-kouluviikkoon osallistumista.

Tulevat avoimet tapahtumat
Avoin Isän sydän -tapahtuma ZOOMISSA
, - 11.8.2024

Avaa, lataa tai tulosta tapahtuman esite tästä

Liity tapahtumaan alla olevasta linkistä:

https://us02web.zoom.us/j/84405980568?pwd=55Ks84YfEAhlHMHnyabqaMWpsGIA4N.1

Meeting ID: 844 0598 0568
Passcode: 971085