Kokemuksemme avioparitapahtumasta

Sami ja Johanna |

”Juhlailta oli täynnä rakkautta, lempeyttä ja vapautta, jopa siinä määrin, että tanssimme Johannan kanssa. Edellisestä tanssista oli kulunut 15 vuotta.”

Olimme avioparitapahtumassa 2019. Tiesimme jo alkuviikosta, että avioparitapahtumasta on tulossa hyvä ja tärkeä. Minä (Sami) tulin kuumeeseen, hevonen sairastui, lapsen hoitajaksi tuleva pariskunta sairastui ja myös meidän Aada-tyttömme sairastui. Yleensä saamme arjessa viettää tasaista avioliittoelämää ilman riitelyitä. Lähtöaamuna meillä oli vielä kunnon sanaharkka. Olisimme hyvin voineet päättää, että emme lähde avioparitapahtumaan, mutta halusimme valita Isän rakkauden ilmapiirin.

Tapahtuman alussa koimme, että sisältä nousi pintaan asioita, jotka estivät sydämen yhteyttä sekä puolisoon että Isään. Voisiko sanoa, että prosessi käynnistyi heti. Minulla (Sami) oli ollut todella työntäyteinen syksy, ja tämä oli toki vaikuttanut myös perhe-elämäämme. Isä halusi näyttää minulle “kuvana” sen tilan, missä olen oikeasti juuri nyt. Sen jälkeen Isä vapautti minut tästä kuormasta, koko syksyn taakasta, ja sain kokea Isän antamaa rakkautta, vapautta, iloa ja helpotusta. Tämä prosessi kulki läpi siinä vaiheessa, kun Pekka Daniel puhui ilosta, leikistä ja juhlasta avioliitossa.

Taivaan Isä näytti Johannalle, miten paljon meillä on jo hyvää avioliitossamme. Näin on varmasti monen muunkin pariskunnan elämässä, mutta sitä vihollinen haluaa peittää tai painaa alas arjessa, jotta emme sitä hyvää huomaisi. Isän unelmat ovat suuria meidän kaikkien avioliitoissa, ei anneta oman mielen sitä rajoittaa. Isä haluaa antaa meille arkeen ja avioliittoon jokaiselle rakkautta, VAPAUTTA, toivoa, lempeyttä, kärsivällisyyttä ja juhlaa. Vietimme ihanan juhlaillan puolisoidemme kanssa. Rakkauden ilmapiirissä Pekka Daniel ja Marjut johdattivat juhlailtaa eteenpäin. Koimme, että siinä oli helppoa sanoa sydämestä rakkauden tunnustuksia puolisolle. Ilta oli täynnä rakkautta, lempeyttä ja vapautta, jopa siinä määrin, että tanssimme Johannan kanssa. Edellisestä tanssista oli kulunut 15 vuotta.

Tämä tapahtuma vahvisti rakkauttamme. Isän lapsina sanoimme toisillemme: TAHDON elää kanssasi rakkauden avioliitossa elämämme loppuun asti.