Kokemuksemme avioparitapahtumasta

M&L |

Emme edes ymmärrä, mitä kaikkea tapahtui, mutta oli selvää, että Isä todella vahvisti liittomme. Vastaavaa emme ole ennen kokeneet, vaikka monenlaista huippuakin on vuosiimme mahtunut.”

Osallistuimme ensimmäistä kertaa FHF:n aviopariviikonloppuun marraskuussa 2018. Aloimme seurustella 16-vuotiaina, tammikuussa saamme juhlia 20-vuotishääpäivää ja Isä on siunannut meitä kolmella lapsella. Muutaman vuoden sisällä olemme kokeneet kumpikin valtavan Isän rakkauden janon. Olemme olleet mm. joissakin A-kouluissa, B-koulussa sekä Elämä ja kasvu -tapahtumissa. Näitä ennen osallistuimme 15 vuoden ajan kristillisille avioliittoleireille. Suhteemme on ollut alusta asti hyvin tiivis, muttei ollenkaan helppo. Vuosien aikana avioliittoleirit herättivät meidät tutkimaan itseämme, kuuntelemaan toisiamme ja mahdollistivat monella tapaa sen, että olemme pysyneet yhdessä.

Jouluna 2017 M. kävi läpi syvää kriisiä ja sen myötä olimme valmiita kyseenalaistamaan ensimmäistä kertaa myös avioliittomme. Emme ymmärtäneet, miksi olimme aikoinaan rakastuneet ja päätyneet näin pitkälle yhteiselle matkalle. Yhteinen tulevaisuus tuntui inhimillisesti arvioiden mahdottomalta, koimme että haluamme elämältä eri asioita ja satutamme vain toisiamme ja siten myös lapsiamme. Valtava yksinäisyys oli kummankin sydämessä, vaikka Isä olikin aloittanut jo hyvän työn. Moni perheen sisäinen asia tuntui suorittamiselta ja taakalta, jota emme vain jaksaneet enää kantaa. Kysyimme toisiltamme, haluammeko jatkaa yhteistä matkaa. Kummallekin syntyi joulun jälkeen selkeä tahto olla yhdessä, sen myötä perheeseemme laskeutui myös jonkinlainen rauha. Isän sydän -tapahtumissa olemme vastaanottaneet sen jälkeen lisää henkilökohtaista ilmestystä ja hoitoa. Isä on tehnyt meissä hidasta ja syvälle vaikuttavaa työtä, askel kerrallaan.

Kuluneen vuoden kruununa saimme kokea ihmeellisen rakkauden toisiamme kohtaan tässä avioparitapahtumassa. Sydämemme sai vastaanottaa ilmestystä. Emme edes ymmärrä, mitä kaikkea tapahtui, mutta oli selvää, että Isä todella vahvisti liittomme. Vastaavaa emme ole ennen kokeneet, vaikka monenlaista huippuakin on vuosiimme mahtunut. Kun menimme tapahtuman jälkeen kotiin, koimme heti, että jotain ihanaa oli tapahtunut myös lapsissamme. Isä oli koskettanut tapahtuman aikana yhden lapsemme sydäntä, joka erityisesti sitä tarvitsi, ja hän oli siitä hyvin puhuteltu. Voiko tämä kaikki olla totta? Ihmeellisellä tavalla tunnemme, että seisomme nyt uudella maaperällä, otamme vain vastaan. Olemme yhä enemmän kiinni Isän todellisuudessa, erityisesti avioparina ja perheenä. Moni asia, jota olemme vuosikausia janonneet, on alkanut ilmentyä todellisena. Tätä haluamme lisää! Kiitos Isä ja kiitos ihana FHF:n tiimi.

Rakastavin terveisin L&M