Rakkauden syvyys

Mark Gyde

19,00 

Varasto loppu

Kuvaus

”Olet voinut oppia olemaan palvelija, mutta Jumala haluaa sinun olevan poika.”

Monet meistä ovat oppineet olemaan palvelijoita ja tulleet itse asiassa oikein hyviksi siinä. Meidän kaikkien täytyy kuitenkin saada kuulla Isän kutsuvan meitä nimeltä ja puhuvan suoraan sydämeemme sanat: ”Olet rakas poikani”, ”Olet rakas tyttäreni”. Kun nämä sanat juurtuvat sydämeemme, kaikki muuttuu, ja Isän rakkauden ihmeellinen syvyys alkaa selvitä meille.

”Markin uusin kirja Rakkauden syvyys tuo hienosti esiin tätä kasvavaa ilmestystä poikana elämisestä. Mark ei kaihda vaikeitakaan aiheita, kuten vastoinkäymisiä ja kärsimystä, vaan käsittelee niitä hyvin käytännöllisellä tavalla. Pyhän Hengen avulla Mark on osannut tehdä todelliseksi sen ikuisen rakkauden, joka on ollut olemassa jo ennen maailman luomista – niin että mekin voimme kokea sen konkreettisella tavalla jokapäiväisessä elämässämme.

Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa kaikille, jotka haluavat päästä syvemmälle kolmiyhteisen Jumalan rakkauden mittaamattomaan valtamereen. Siihen on Jeesus Kristus varmistanut meille pääsyn ristillä kaksituhatta vuotta sitten.”

– Barry Adams – Isän rakkauskirjeen kirjoittaja ja Fatherheart.tv:n perustaja

Lisätiedot

Tekijä(t)

Mark Gyde