Pojan sydän – Löytöretki Isän rakkauteen

James Jordan

19,00 

Kuvaus

Isä rakastaa sinua, ja oletpa mies tai nainen, hän on kutsunut sinut elämään hänen lapsenaan, kokemaan jatkuvasti hänen rakkautensa virtaavan sydämeesi.

Profeetallinen ilmestys siitä, mitä on elää poikana, pyyhkäisee juuri nyt ympäri maailmaa kuin hyökyaalto ja palauttaa Isän rakkauden oikealle paikalleen kristityn elämässä.
Isä rakastaa sinua, ja oletpa mies tai nainen, hän on kutsunut sinut elämään hänen lapsenaan kokemaan jatkuvasti hänen rakkautensa virtaavan sydämeesi samalla tavoin kuin Jeesus koki. Juuri siksi Jeesus tuli, että sinäkin saisit vastaanottaa sen!

James Jordan vietti nuoruusvuotensa ammattimetsästäjänä Uuden-Seelannin takamailla, kunnes syvällinen Jumalan rakkauden kokeminen muutti hänen elämänsä ja johdatti hänet profeetalliseen palvelutehtävään. Hän on vaimonsa Denisen kanssa Fatherheart Ministries International -järjestön perustaja ja matkustaa ympäri maailmaa luennoimassa oppilaitoksissa ja puhumassa konferensseissa. Eniten hän tuntee olevansa kotonaan Uuden-Seelannin villin luonnon keskellä, kiipeillessään vuorilla metsästämässä. Hän harrastaa myös innokkaasti varjoliitoa ja nauttii liitäessään vapaa-aikanaan ilmojen halki

Lisätiedot

Tekijä(t)

James Jordan