A -KOULUVIIKOT

Fatherheart Ministries -järjestön Isän Sydän A-kouluviikot

Fatherheart Ministries -järjestön ensimmäisen Isän Sydän A-kouluviikon James ja Denise Jordan pitivät Hollannissa vuonna 2004. Tämän jälkeen tuhannet ihmiset ympäri maailman ovat osallistuneet Isän Sydän A- ja B-kouluviikkoihin. Tällä hetkellä Fatherheart Ministries -järjestön Isän Sydän -kouluviikkoja on eri puolilla maailmaa 50 – 60 joka vuosi (tilasto vuodelta 2014). Suomessa ensimmäisen Isän Sydän A-kouluviikon James ja Denise Jordan järjestivät vuonna 2005, jonka jälkeen Isän Sydän A-kouluviikkoja on Suomessa ollut vuoden 2014 loppuun mennessä 22. Näin monet suomalaisetkin ovat saaneet kosketuksen Isän rakkauden ilmestykseen. Nämä kouluviikot ovat vaikuttaneet voimakkaalla tavalla osallistujiin.

Mikä on Isän Sydän A-kouluviikko?

Isän rakkauden kokeminen

Isän Sydän A-koulu on viikko Isän rakkauden ilmestyksen ilmapiirissä. Viikon aikana voit tuntea, että olet tervetullut kotiin, että kuulut jonnekin ja olet hyväksytty. Sinut on luotu elämään hänen rakkaudessaan. Voit kokea rauhaa ja lepoa. Ymmärrät, että hänen voimansa tulee täydelliseksi silloin, kun sinä olet heikko. Kuulet elämää muuttavan sanoman rakkaudesta, elämästä ja toivosta. Saat tutustua Isän rakkauden ilmestykseen terveen raamatunopetuksen kautta, jota opettajien omakohtaiset elämänkokemukset havainnollistavat. Saat mahdollisuuden päästä vapaaksi asioista, jotka estävät vastaanottamasta Isän rakkautta, ja voit löytää todellisen pojan ja tyttären sydämen.

Jeesuksella oli pojan sydän Isää kohtaan ja hän eli koko ajan Isän rakkauden läsnäolossa. Johanneksen evankeliumi kertoo, että Jeesus sanoi ja teki vain sitä, mitä hän näki ja kuuli Isänsä tekevän. Jeesus kutsuu meitä astumaan tähän samaan todellisuuteen hänen veljinään ja sisarinaan.

Kun avaamme sydämemme, Isä vuodattaa rakkautensa meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta. Sydämessä, jonka hänen rakkautensa on saanut muuttaa, voi tapahtua todellinen ja pysyvä muutos. Vuosien ponnistelun ja suorittamisen jälkeen monet löytävät vihdoin levon ja rauhan.

Kun James ja Denise Jordan alkoivat pitää näitä kouluja, he havaitsivat tällaisen formaatin toimivan parhaiten. Tämä ilmestys vastaanotetaan sydämen tasolla, ja tarvitaan aikaa, jotta Jumala pääsee poistamaan esteet, niin että voimme jatkuvasti kokea Jumalan isänrakkautta meitä kohtaan.

A-kouluviikolla on kaksi tavoitetta:
1. Antaa sinulle mahdollisuus saada henkilökohtainen kokemus Isä Jumalan rakkaudesta sinua kohtaan

2. Antaa vahva raamatullinen perusta Jumalasta Isänä kristityn elämässä

Opetuksen aiheita:

  • Sydämen avaaminen Isälle
  • Raamatullinen ilmestys Jumalasta Isänä
  • Anteeksiantaminen sydämestä
  • Pojan ja tyttären sydän
  • Ihmisen orpous
  • Jumalan äidinsydän
  • Jumala – todellinen Isämme
  • Heikkous on voima poikana elämiseen
  • Jumalan lasten vapaus
  • ym…

Kouluviikkoja johtavat Fatherheart Ministries -järjestön valtuuttamat tiiminjohtajat. Sessioita on aamulla, päivällä ja illalla ja tarkoituksena on osallistua päivittäin niihin kaikkiin.

Voit lukea A-kouluviikkoihin osallistuneiden kirjoituksia blogi-sivultamme.  Klikkaa tästä.