Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Vapauteen Minä olen teidät vapauttanut

Sain kuulla Isän sydän kouluviikosta poikaystävältäni. Koin kuinka Pyhä Henki alkoi kutsua minua ottamaan osaa tammikuussa järjestettävään kouluviikkoon. Aloin rukoilla, että kaikki yksityiskodat voisivat järjestyä. Isä valmisti tietä: vapaa töistä ja rahat järjestyivät. Tällöin olin ihan varma sydämessäni, että Isä haluaa minut kouluviikkoon ja että on tulossa jotain ennen kokematonta. Ja juuri niin kävi! Astuessani Siikaniemenleirikeskuksen ovista sisään tiesin, että olen niin oikeassa paikassa. Rauha laskeutui sieluuni ja oli vaan niin hyvä olla. Se oli yliluonnollista. Heti ensimmäisestä opetussessiosta olin kuin pesusieni, joka imi kaiken. Isä oli valmistanut minua tähän viikkoon. Ensimmäisenä iltana nukkumaan mennessäni kiitin sydämestäni Isää, että sain olla kouluviikossa. Tiesin, että olen oikeassa paikassa.

Jeff sanoi, että Isän rakkaus on ainetta. Isän rakkaus ei ole vain totuus, jonka tiedämme vaan se on kuin ainetta, energiaa, jonka voimme kokea. En ollut koskaan kuullut sanottavan Jumalan rakkaudesta näin. Se todella on juuri näin. Sain todella kokea kuinka Isän rakkaus hoiti sieluani, sain todella kokea Isän rakkautta konkreettisesti sisimmässäni. Täytyin valtavalla ilolla, jota en ollut kokenut pitkään aikaan. Ollessani kävelyllä järven jäällä pulppusin niin valtavaa iloa ja riemua, että olin pakahtua. Kouluviikon aikana koin eheytymistä ja vapautumista. Tiedän, että osa asioista on vielä prosessissa, mutta nyt tiedän, että Isä käy kanssani kaiken mitä tarvitsee vielä käydä läpi. Minun ei tarvitse yksin kulkea eheytymisprosessia läpi vaan rakastavan Isäni kanssa. Sain kokea myös valtavaa isällistä rohkaisua Pekka Rimpeläisen kautta. Se oli yliluonnollista. En voinut kuin itkeä Isän rakkauden ihmeellisyyttä. Itkin onnesta ja ilosta, kun sain kuulla niin selkeästi Isän rakkaudellista rohkaisua. Kouluviikko oli ylitsepursuavaisen virkistävä. Kouluviikosta lähtiessäni oloni oli valtavan kevyt ja olin saanut paljon eväitä miten jatkaa eteenpäin eheytymisprosessissa. Isän rakkaus on ainetta ja se todella tekee meidät vapaiksi!

Isän Hani