Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Vapaus valheesta!

Tulin Isän Sydän A-kouluun kesäkuussa luottaen, että asioita tapahtuu, vaikka en tarkasti ymmärtäisikään kaikkia muutoksia. Koulun ensimmäisenä varsinaisena päivänä aloin puhua erään nuoren naisen kanssa. Heti tunsin, että tässä henkilössä on jotakin, joka muistuttaa minun ja mieheni menneisyydestä.

Seuraavana päivänä, kun katsoin naista, lähes kyynelehdin. Ymmärsin, että kauan sitten tapahtuneet asiat vaivasivat minua. Samana päivänä aiheena oli anteeksianto. Saatoimme kirjoittaa listan asioista, joita meiltä oli varastettu ja kirjoittaa kirjeen henkilölle, jolle annamme anteeksi. Aloin kirjoittaa listaa asioista, jotka minulta oli varastettu, mutta listaus ei oikein luonnistunut. Minulla todellakin oli käsittelemättömiä asioita! Tiesin, että minun oli aika mennä rukoiltavaksi, sillä en itse päässyt tämän pitemmälle. Kiitos Isälle hengessä herkistä rukoilijoista!

Istuin ja kerroin tarinaamme. Pyhä Henki paljasti rukouspalvelijalle, kun juttelimme, että minulta ja mieheltäni oli varastettu näky ja unelma (vision/dream). Pyhä Henki paljasti myös rukouksessa, että tuo tapahtunut asia ei ollut minun ja mieheni vika! Rukouspalvelija sitoi vielä tämän saatanan valheen. Vasta nyt ymmärsin, että olemme kantaneet tällaista valhetta vuosia! Kun hän rukoili, ettei meidän enää tarvitsisi elää ”for nothing”, ymmärsin myös, että juuri tätä elämämme oli ollut. Mikä on hirveintä, emme ymmärtäneet elävämme tämän valheen alla. Emme todellakaan! Vaikka Pyhä Henki oli puhunut henkilökohtaisesti miehelleni ja minulle näitä samoja asioita, epäilys ja valhe olivat voittaneet jo vuosia sitten. Keskiviikkona tauon aikana jäin maahan makaamaan ja annoin anteeksi taholle, joka oli tehnyt väärin meitä kohtaan. Siinä Isän käsivarsilla saatoin niin helposti antaa heille anteeksi. Virta vei anteeksiantamattomuuden ja toi anteeksiannon.

Häpeä siitä, että emme olisi kelvanneet Isälle, on poissa. Nyt uuden elämämme pohjavirettä voi kuvata yhdellä sanalla: VAPAUS!

Nimimerkillä: Isin lapsi