Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Unelmoida Isän kanssa

Edellisenä päivänä A-koulun alkamisesta sain työmatkalla sanat Isältä: (kun taas kerran murehdin elämääni ja sen eri puolia, tällä kertaa lähinnä stressasin työasioita) ”Älä poikani murehdi ja stressaa elämääsi, vaan Unelmoi kanssani!” Nuo sanat tuntuivat hyvinkin etäisiltä siinä vaiheessa, mutta taas kerran viikko A-koulussa selvensi näyn kirkkaaksi.

Olen siis aina ennen A-koulua (tämä oli jo siis neljäs minulle) saanut Isiltä mietittävää koulua varten ja nyt sitten tuli tällaiset, jopa erikoisetkin viisauden sanat. Niitä sitten käsittelin Isin kanssa viikon aikana ja seuraavassa näky on kokonaisuudessaan tässä vaiheessa, siis melkein valmiina, tämäkin on prosessi, joten aina tulee jotain lisättävää tai ”hiottavaa”. Älkää stressatko, murehtiko, surko elämäänne, vaan Unelmoikaa! Liittäkää unelmointiinne pieniä murusia toivoa ja toivetta, niin Isänne saattaa toteuttaa unelmanne! Kuinka vapauttavaa – ei stressiä, ei murhetta, ei surua, vaan iloista unelmointia Isän kanssa!

”Unelmoi kanssani suuria – pieniä, juhlaa – arkea, taloa – tai vaikka vain leipää huomiselle – unelmoi Kaikkea kanssani!” Ei Isämme halua, että olemme stressaantuneita, murheellisia, surullisia, Isä haluaa lastensa Iloitsevan kanssaan! Ei ahdistunutta, pakonomaista rukoilua, valitusta, jopa huutoakin, Isän puoleen, vaan iloista leikinomaista Unelmointia Isimme kanssa! Kumpi parempaa: elämä täynnä ahdistusta ja stressiä, vai iloista unelmointia Rakastavan Isän kanssa Mitä lapset tekevät? Lapset unelmoivat, eivät he osaa surra ja stressata! Mitä me olemme? Me olemme Jumalan lapsia, pieniä poikia ja tyttöjä! Mitä siis teemme? UNELMOIMME!!!

Maailma on ”kasvattanut” meistä ”aikuisia” ja olemme unohtaneet unelmoinnin niin kuin ”aikuisten kuuluu”. Isän Rakkaus muuttaa meidät taas Hänen lapsikseen ja kykenemme unelmoimaan! Itselläni on joskus huono omatunto, kun unelmoin ”suuria”. Mikä on meille ”liian suurta”? Mehän olemme Kuninkaan lapsia! Siis jokainen meistä on prinssi tai prinsessa! Unelmoikaamme siis Suuria Isin kanssa, sehän vain todistaa, että luotamme Häneen ja Hänen toimintaansa elämässämme! Itse kun olen autojen ystävä, niin voin ja sallin itselleni unelmoida Isin kanssa vaikka punaista Ferraria! Ja kun tiedän, että Isällämme on maailmankaikkeuden paras huumorintaju, voi hän antaa minulle vuoden päästä punaisen Fiatin, onhan se samaa konsernia! Maailmalle usko on hullutus ja maailmalle aikuisten unelmointi on hullutus, joten olkaamme Tuplahulluja! Sallikaamme itsellemme unelmointi! Se lähentää meitä entisestään Isään, unelmoikaamme kuin pienet lapset Hänen kanssaan!

Rakas Ihana Isäni, unelmoin kanssasi ihania, aurinkoisia, iloisia, siunattuja ja Rakkautesi täyteisiä päiviä kaikille, jotka tämän lukevat. Kiitos Ihana Rakastava Isämme. Juha