UNELMAMME

Fatherheart Finlandin unelma kansakuntaamme ja Eurooppaa varten

Fatherheart Finland ry:n toiminta alkoi vuonna 2009. Toiminnan alkamista edelsivät Fatherheart Ministries -järjestön johtajan James Jordanin vierailut Suomessa vuosina 2003 – 2006. Jamesin palvelutyö antoi alkusysäyksen sille, että Fatherheart Finland -yhdistys lopulta perustettiin. Heti yhdistyksen toiminnan alkuvuosina 2009 – 2010 syntyi unelma Isän sydän -toimintakeskuksesta. Unelma on vahvistunut ja kasvanut vuosi vuodelta. Uskomme, että tämä unelma on tullut Isän sydämeltä tätä kansakuntaa ja koko Eurooppaa varten. Uskomme myös, että Isä on kutsunut Fatherheart Ministries -järjestön olemaan profeetallinen suunnannäyttäjä Isän rakkauden ilmestyksestä seurakunnille ja kansakunnille. Fatherheart Ministries toimii tällä hetkellä yli 50 eri maassa, ja Fatherheart Finland on osa tätä palvelutyötä. Vaikka työ on maailmanlaajuista, meidän sydämemme halu on osoittaa ensimmäiseksi rakkautta omalle kansallemme. Kansakuntamme tarvitsee kipeästi Jumalan isänrakkautta. Mikä muu voisi tuoda parantumisen yksilöille, perheille ja yhteiskunnallemme?

Yhdistyksen toiminta on kasvanut moninkertaisesti alkuvuosista. Näinä vuosina olemme pitäneet Isän Sydän -kouluviikkoja ja muita Isän Sydän -tapahtumia täysihoitopalvelulla vuokratiloissa. Tarpeitamme vastaavien tilojen löytäminen eri tapahtumille on osoittautunut vuosi vuodelta yhä haasteellisemmaksi hintojen, keskusten laadun, tapahtumien lisääntymisen ja työmäärän suhteen. Olemme myös huomanneet, että vuokratilojen käyttö rajoittaa toiminnan kasvua. Toiminnan tarkoitus on, että osallistujat voisivat vastaanottaa sydämen parantumisen ja kokea Isän rakkautta sydämen tasolla. Tämä tavoite asettaa toiminnalle ja tapahtumapaikalle vaatimukset, joihin olemme alkaneet kiinnittää huomiotamme entistä enemmän. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tapahtumat olisivat osallistujille todella elämää muuttava kokemus. Kiinteän toimipaikan tai oman toimintakeskuksen myötä yhdistyksen toiminta vapautuisi aivan uusiin mittasuhteisiin. Sydämissämme on paljon unelmia Isän rakkauden jakamisesta kansallemme ja Euroopalle. Haluaisimme kohdata aikuisten lisäksi perheitä, lapsia ja nuoria. Uskomme, että voisimme pitää Suomessa myös Euroopan Isän Sydän -raamattukouluja sekä monia muita kansainvälisiä Isän Sydän -tapahtumia.

Isän rakkaus uudelle sukupolvelle

Nuorten aikuisten osallistuminen eri tapahtumiin on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Uskomme, että meidät on kutsuttu jakamaan tätä ilmestystä uudelle sukupolvelle. Uskomme, että uusi sukupolvi tulee vastaanottamaan ja näkemään sellaisen Isän rakkauden herätyksen ja sen aikaansaaman muutoksen koko maailmassa, mitä mikään aikaisempi sukupolvi ei ole kokenut. He kykenevät ilmaisemaan rakkauden kokemuksen ennennäkemättömän voimakkaalla ja puhtaalla tavalla. Sen kautta välittyy suuri vapaus, Isän sydämen hellyys ja myötätunto. Se tapahtuu monin eri tavoin ja hyvin luonnollisesti, koska rakkaudessa elämisestä on tullut heidän intohimonsa ja ainut olemassaolon tarkoitus. He välittävät ennalleenasettamisen sanomaa elokuvien, musiikin ja taiteen kautta. Monet heistä tulevat olemaan Isän rakkauden ilmestyksen opettajia ja julistajia maassamme ja muissakin maissa. Uskomme, että kaikki mitä nyt koemme, niin erityistä kuin se onkin, on vasta alkua sen rinnalla, mitä uusi sukupolvi tulee näkemään ja kokemaan.

Se, mitä uskomme aivan pian uuden sukupolven kokevan, rohkaisee meitä tänään ottamaan askeleita sitä kohti. Tahtoisimme antaa mahdollisuuden lapsille, varhaisnuorille, nuorille aikuisille ja perheille osallistua Isän Sydän -tapahtumiin. Tämä tarkoittaisi tietynlaisen toimintakeskuksen saamista omaan käyttöömme, koska näin voisimme vaikuttaa myös osallistumishintoihin.

Millainen paikka Isän sydän -palvelutyölle tarvitaan?

Toimintakeskuksen tulisi sijaita Etelä-Suomessa, mahdollisimman lähellä pääkaupunkiseutua, ja sen tulisi olla luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla. Arvostamme sitä, että jokainen osallistuja voisi levollisessa ympäristössä vastaanottaa Isän rakkautta ja rauhallisessa ilmapiirissä prosessoida sydämensä asioita. Koska olemme suomalaisia, hyvät saunat olisivat yksi tärkeä osa kokonaisuutta, ja järven ranta antaisi oman positiivisen lisänsä keskukselle.

Unelmamme on, että toimintakeskuksessa olisi mahdollista pitää kahta tapahtumaa samanaikaisesti ja että keskusta tai sen eri tiloja voisi vuokrata täyshoitopalvelulla muille käyttäjille, silloin kun oma toiminta antaa siihen mahdollisuuden. Toimintakeskuksessa tulisi olla majoitustiloja 120 – 180 hengelle ja ruokasalissa vastaava määrä istumapaikkoja. Pitäisimme tärkeänä, että huoneet olisivat ilmastoituja, rauhallisia ja laadukkaita, jotta yön lepo olisi hyvää. Mahdollisimman paljon tulisi olla yhden ja kahden hengen huoneita, joissa oma wc ja suihku. Majoitus tällaisissa huoneissa on osoittautunut erittäin suureksi avuksi sanoman vastaanottamisessa.

Arvostamme sitä, että konferenssisali olisi tilava, valoisa ja hyvin ilmastoitu, jotta se täyttäisi eri tapahtumien tarpeet. Tuolien tulisi olla hyvin laadukkaita, jotta istuminen useiden päivien tapahtumissa olisi mahdollisimman mukavaa. Salin tulisi olla myös akustisesti miellyttävä ja tekniikaltaan tarpeitamme vastaava. Salin yhteydessä tulisi olla hyvä tila Isän sydän -tuotteita varten.

Unelmamme on, että toimintakeskuksessa olisi mahdollisuus oman keittiön/ruokapalvelun ylläpitämiseen. Ruokapalvelulla on suuri vaikutus tapahtumien ilmapiiriin, joten arvostamme henkilökuntaa, joka olisi sisäistänyt toimintamme tarkoituksen ja voisi palvella osallistujia rakkaudesta käsin.

Unelmamme on, että toimintakeskuksessa olisi myös hyvä ”retriittitila”, jonne kuka tahansa voisi tulla milloin vain viettämään aikaa Isän rakkauden ilmapiirissä. Retriittitilassa voisi olla kirjasto, jossa kaikki Isän rakkaudesta kertovat tuotteet olisivat vapaasti luettavissa ja kaikki äänitteet kuunneltavissa. Uskomme, että monet tahtoisivat viettää omaa retriittiaikaa Isän sydän -keskuksessa.

Unelma Isän sydän -toimintakeskuksesta on sydämissämme ja uskomme sen toteutuvan siinä aikataulussa, mikä on taivaan Isän sydämellä kansakuntaamme ja koko Eurooppaa varten.