Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Todistukseni

Kun ajattelen aikaa A-kouluviikossa, sydämestäni nousee syvä kiitollisuus. Ystäväni kertoi minulle A-kouluviikosta ja Father’s House Finlandin -toiminnasta. Innostuin lähtemään viikon mittaiseen A-kouluun. Taloudelliset ja ajankäytölliset haasteet hoituivat ihmeellisellä tavalla. Edellisellä viikolla olin saanut saatettua opintoni loppuun, joten sain rauhallisin mielin lähteä toisenlaiseen kouluviikkoon. Tämä kouluviikko antoi sydämelleni ilmestyksen rakastavasta Isästä. Elämäntilanteeni oli juuri sopiva hiljentymiselle. Sydämessäni oli ollut jo pitempään rukous: “Isä, opeta minulle jotain uutta”, ja “Rakasta minua vielä enemmän!” Tämä lapsen sydämen rukoukseni kuultiin ja niinpä olinkin Siikaniemen kurssikeskuksessa vastaanottamassa Isän rakkautta opetuksen ja läsnäolon kautta. Viikon aikana sydämessäni lepäsi erityinen rauha. Taivaan Isä rakastaa sinua ja minua hyvin paljon. Paljon enemmän, kuin voimme kuvitellakaan. :)

Viikon aikana opin, mikä vaikutus omaksumallamme identiteetillä on siihen, miten reagoimme vastoinkäymisiin, toisiin ihmisiin ja itseemme, ennen kaikkea, kuinka näemme Jumalan: onko hän minulle ankara tuomari vai rakastava Isä? Kun tiedämme, keitä olemme, ymmärrämme sen, miten Isä Jumala haluaa meille vain parasta. Tällöin voimme vastaanottaa yhä enemmän Isän rakkautta ja jakaa sitä ympärillä oleville ihmisille. Isän rakkauden vastaanottaminen on yhteydessä sydämen näkyyn. Isä haluaa, että sydämemme voi vastata Isän rakkauteen. Voimme kenties juuri ja juuri ymmärtää tämän mielessämme, mutta onko se vakuutettuna sydämessämme? Tunnemmeko Isän rakkauden? Tämän sydämen tason ilmestyksen sain ottaa vastaan tuon viikon aikana ja yhä enenevissä määrin tulevaisuudessa. :)

Kuinka helposti arjessa ja sen rutiininomaisuudessa unohdamme hengittää ja vain vastaanottaa Jumalan Isän rakkautta. Kuinka suuri muutos onkaan sillä, mitä ajattelemme itsestämme, kun olemme saaneet vastaanottaa Isän rakkautta. Kuinka helposti unohtuu se tosiasia, että olemme lapsia, jotka saavat juosta Isän syliin ja luottaa siihen, että Hän pitää huolen omista lapsistaan. :) Olemme rakastettuja juuri nyt, juuri tällaisina! Suosittelen A-koulua jokaiselle, joka haluaa lisää Isää!

Isin pikku Pirjo