Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Täyttä Isän rakkauden todellisuutta

Olen käynyt kaksi kertaa A-kouluviikon ja ollut mukana monissa viikonlopputapahtumissa ja nyt viimeksi olin Elämä ja Kasvu Isän rakkaudessa viikonlopussa. Joka kerralla Isä on tehnyt jotain, joka kerta olen itkenyt nenäliina toisensa jälkeen läpimäräksi. Jokin lause, minkä puhuja sanoo edessä koskettaakin yhtäkkiä muita lauseita enemmän ja avaa itkuhanat. Tai sitten esim. ruokajonossa, joku tiimin jäsen tulee kertomaan minulle jotain merkittävää/profeetallista… tai vaikka ihan tavallisissa ruokapöytäkeskusteluissa muiden osallistujien kesken, mm. heidän tarinoita kuunnellen, avautuu itsellekin jotakin.

Nyt viimeisimmän Elämä ja Kasvu viikonlopun jälkeen, kun olin illalla jo kotona ja kirjoitin päiväkirjaani ylös päällimmäisiä fiiliksiä viikonlopusta, meinasin yhtäkkiä ihan pakahtua, sydän yritti kuin puristua rinnasta ulos, mitkään sanat, lauseet eivätkä tekstit riitä kertomaan sitä mitä olin taas kuullut ja kokenut. Tuntuu, että olen ihan täynnä ”jotain” (Isän rakkautta) mitä en osaa kanavoida ulos itsestäni. Tuntui oudolta laskeutua taas ihan tavalliseen arkeen viikonlopun kirkastusmajasta. Yhtä hämmentävää on todeta, että kuitenkin viikonloppu ei taaskaan ollut mitään unennäköä, vaan täyttä Isän rakkauden todellisuutta, joka on tässäkin hetkessä läsnä, vaikka en sitä niin voimakkaana koekaan arjessa, ainakaan vielä. Odotan Isältäni niin suuria, mihin hän vielä minut johtaakaan tällä matkalla.

 

Isää aina vain enemmän janoava