Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

”Se oli elämäni tärkein viikko!”

Tällä kertaa kirjoitan parantumistodistuksen poikkeuksellisesti toisen henkilön puolesta. Rakas pikkuveljeni Juha kävi kanssani viime talvena Turun Isän sydän- viikonloppukonferessissa ja osallistui helmikuussa Lahden A-kouluun.

Mutta kesäkuussa sain suruviestin: Juha on poissa. Hän lähti Isän luo! Hänelle itselleen tapahtuma oli voitto, mutta minulla on tietenkin häntä hirveä ikävä.

Kun Juha ei itse aikomuksistaan huolimatta ennättänyt saada todistustaan paperille, teen sen hänen puolestaan.

Kun kyselin Juhalta A-koulun jälkeen, millaiset tunnelmat hänelle koulusta jäivät niin hän vastasi: ”Se oli elämäni ehdottomasti tärkein viikko! Ymmärrätkö, tajuatko sinä? Se oli tärkein viikko koko minun elämässäni!”

Juhalla oli lukemattomia fyysisiä sairauksia mutta niiden lisäksi hän oli kärsinyt koko uskossaoloaikansa hirveästä syyllisyydestä. A-koulussa hän vapautui syyllisyydestään täydellisesti. Hän sanoi, ettei osaa mitenkään ilmaista tai kuvailla sanallisesti, kuinka onnellinen hän nyt on. Jumala kosketti häntä ja hänen Jumala-suhteensa uudistui täydellisesti!

Ulkopuolisetkin ystävät huomasivat, että Juhalle oli tapahtunut jotain todella hyvää. Hänen kasvonsa kirkastuivat mitä pidemmälle A-koulussa päästiin. Juha oli ahkerasti rukouspalvelijoiden ja sielunhoitajien kimpussa ja otti koulusta irti kaiken, minkä sai.

A-koulun jälkeen Juha kertoi menevänsä seuravaana päivänä sydäntutkimukseen. Mielessäni käväisi ajatus että saapas nähdä, onko Suuri Sydänkirurgi operoinut häntä fyysisestikin… Juhalla kun oli sydämen laajentuma ja paha läppävika.

Arvaukseni osui ihan oikeaan! Kun sydäntutkimusten tulokset tulivat, lääkäri oli ollut hyvin hämmästynyt ja kertonut, että sydämen laajentumasta ei kuvissa näkynyt enää jälkeäkään, ja läppävikakin oli parantunut lähes kokonaan! Halleluja!

Jos siis janoat lisää Isän läsnäoloa ja rakkautta elämääsi, suosittelen koko sydämestäni sinulle FHF:n järjestämiä konferensseja ja kouluja. Ne ovat todellakin hintansa väärtejä!

Seija Pajatie