Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Rakas Isä, annan Sinulle käteni!

Suurella odotuksella astuin biologisen isäni kanssa Siikaniemen kurssikeskukseen Lahdessa. Olin päättänyt antaa Taivaalliselle Isälleni kokonaisen viikon ajastani – myös rakas kotiväkeni oli antanut asialle vihreää valoa. Puhun tästä eteenpäin tekstissä Taivaan Isästä Isänäni, koska sitä Hän todella on minulle.

Sain ensimmäisenä iltana oppia, miten avata sydän avoimeksi, että Rakas Isäni saa puhdistaa sieltä vanhoja asioita pois ja alkaa täyttää sitä Rakkaudellaan. Raamatussa puhutaan paljon sydämestä ja sen varjelemisesta. Koko viikon kirjoitin Isälle kirjeitä – tässä on ensimmäisen aamun kirje, jonka tajuan summaavan koko viikon:

Rakas Isä, Annan Sinulle käteni Käteesi. Avaan Sinulle sydämeni – kaikki avaimeni sydämeni sopukoihin ovat tässä – annan ne omasta vapaasta halustani Sinulle. Auta minua pääsemään irti kaikista kahleistani – lentämään kanssasi eteenpäin. Opasta minua hellästi askel askeleelta täydelliseen vapauteen. Kiitos että saan kääntää tällä viikolla aivan uuden sivun elämässäni – Kiitos että kirjoitat sydämeeni Suurilla kirjaimilla Rakkautesi. Anna minun päästä lähelle sydämesi kuuntelemista. Opasta minua Isä ihmettelemään maailmasi kauneutta – Rakasta luomiasi ihmisiä ja maailmaa kauttani. Isä Kiitos, että olet vierelläni elämäni loppuun asti ja siitä ikuisuuteen. Isä Rakastan Sinua – kiitos että saan olla poikasi – rakas lapsesi.

Koko viikon Isä puhdisti sydäntäni ja aina kun jotain otettiin pois, hän kaatoi Ihmeellistä Rakkauttaan tilalle. Olen 42 -vuotias ja 30 vuoden takaisia haavoja parannettiin: monien vuosien koulukiusaus, vanhempiini ja veljeeni suhde uudistettiin jne.. Kaikkea en edes tiedä, mutta avain oli siinä, että uskalsin avata sydämeni. Haluan kertoa yhden konkreettisen esimerkin.

Viikko oli puolivälissä, kun illan ylistyksessä aivan lopussa minulle annettiin yksi sana mieleeni voimakkaasti: Veljesi – ei mitään muuta. Seuraavana aamuna heräsin ja sanoin Isälle – sydämeni on auki. Samassa minulle puhuttiin aivan selkeästi: ”Olet lapseni uskonut valheen 30 –vuotta, että biologinen isäsi rakasti veljeäsi enemmän, kuin sinua.”

Olin ihmetellyt miksi minulla oli, kuin joku seinä veljeäni kohtaan. Tiesin heti, mitä piti tehdä. Anteeksi Isä että olin syönyt tämän vihollisen valheen, kiitos että näytit tämän minulle. Anteeksi Rakas veljeni, että suljin sinulta sydämeni. Anteeksi, että olin kateellinen sinulle ja biologinen isäni (makasi viereisessä sängyssä) anteeksi että suljin sinulle sydämeni. Päästin tämän rukouksen ilmoille – minulle näytettiin kuinka rinnastani, sydämen kohdalta vedettiin iso musta “möhkäle” pois, silmäni täyttyivät kyynelistä – tunsin suurta huojennusta sekä rauhaa. Samassa Isä alkoi täyttää sydäntäni rakkaudella veljeäni kohtaa – se aivan pulppusi kuin virta – hyvä etten lähtenyt suoraan Turkuun veljeni luo – Se oli aivan ihmeellistä! Sain viikko sitten kertoa veljelleni asiasta – uskomaton hetki! Vihollinen varasti väliltämme 30 -vuotta, Isä korjasi asian Naps.

Jeesus itse kertoi, ettei Hän itse tee mitään, vaan teot, joita Hän teki, olivat hänen Isänsä, sanat jotka Jeesus sanoi, olivat Hänen Isänsä. Jeesus tuli ilmoittamaan/näyttämään Isänsä maailmalle sekä avaamaan tien meille suurella uhrauksellaan Isän luo. Isä tuo lapsiaan nyt ympäri maailmaa läheiseen suhteeseen kanssaan.

Rakas Isä en todellakaan halua olla mitään muuta, kuin Sinun Rakas lapsesi, Isän oma pikku poika – pistän joka aamu käteni Sinun käteesi ja lähden katselemaan, mitä seikkailuja Sinulla tänään on meille. Sinä, Isä teet kaikki teot. Isä, jos tarvitset käsiäni, jalkojani, sanojani jossain, niin tässä olen – kaikki teot ovat Sinun ja kunnia kuuluu Sinulle. Minulle riittää, että saan sanoa Wau Isä, miten

Sä teit tuon!

Uskomaton Viikko, Kiitos Isä – olet Mahtava!

Kimmo, Isin pikku poika:-)