Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Poikani opetti minulle Isän rakkaudesta

Jeesus itse sanoi Raamatussa, että tulkaa lasten kaltaisiksi, niin löydätte todellisen suuruuden. (Matt.18:1-5) Sydämeni on etsinyt aitoa yhteyttä taivaan Isään syntymästäni lähtien, mutta elämäntapahtumat ja ihmiset ympärilläni eivät tukeneet minua matkallani. Minun matkani on ollut pitkä ja mutkikas kohti vapautta Isän rakkaana tyttärenä. Eniten minulle on opettanut Isän rakkaudesta poikani.
Kun olimme 3-vuotiaan poikani kanssa ulkoilemassa, niin hän pysähtyi yhtäkkiä ja sanoi: ”Äiti, olen niin täynnä rakkautta, etten pysty ottamaan lisää ennen kun annan sitä eteenpäin.” Kysyin häneltä: ”Minkälaista sellainen rakkaus on?” Hän vastasi minulle 3-vuotiaan aitoudella. ” Se on sellaista, että sydän menee ylös Jumalan luo taivaaseen ja tulee sieltä takaisin.” Ajattelin, ettei hän ymmärrä puhumaansa. Hän oli ehkä kuullut jonkun vain kertoneen hänelle nuo sanat. Kysyin häneltä: ” Miltä sellainen rakkaus tuntuu?” Hän hymyili iloisesti minulle käsi sydämen päällä ja sanoi: ”Se on lämmin tunne tässä.” Olin aivan sanaton. Poikani aitous ja rakkaus kirkasti minulle Isän rakkautta.
Tuosta hetkestä lähtien olen opetellut kohtaamaan elämää sydän avoinna Isän rakkaudessa. Olen kokenut, että voima ja vapaus elämään tulee, kun meillä on aito rakkauden suhde ihmisiin ja taivaan Isään.

-Anne-