Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Pesulassa

Kesäkuun A-koulussa 2011 sanoin Isälle, että hän saa tehdä sydämessäni, mitä haluaa. Olin itkenyt neljä kuukautta syvää itkua, sisäisen lapsen syvää hätää. Olin huutanut: “Muuta elämäni! Muuta elämäni!”

A-koulussa minut ikään kuin laitettiin pesukoneeseen. Ensin oli lyhyt, hellä hienopesu Isän rakkaudessa. Ajattelin: Tästähän tulee kiva viikko.

Sitten pesulämpötilaa nostettiin, pulveria lisättiin ja pesujen intensiteettiä sekä kierroksia nostettiin. Keskiviikkona olin jo niin ahdistunut, että halusin pois. Mutta sain huoneessani raamatunkohdan: “Tahdon viedä sinut ahdistuksen kidasta avaralle paikalle.” Eri elämän alueita käsiteltiin. Itkua riitti. Olin pesuhoidossa.

Viimeisenä iltana pullahdin pois pesukoneesta. Isä alkoi näyttää minulle paikkoja talossaan. Jossain vaiheessa koin, kuinka päälleni alkoi ikään kuin sataa valkoisia untuvia. Sitten Isä alkoi vuodattaa ylleni rakkautensa valtameren hyökyaaltoja. Hän puhui tulevaisuudesta. En voinut muuta kuin itkeä.

Elämää A-koulun jälkeen?

Isin suunnitelmat jatkuivat. Huomasin kyllä, ettei vihollinen pitänyt tapahtuneesta ollenkaan. Se hyökkäsi rajusti ja monelta suunnalta (ihmissuhteita sotkien ja oman ajatusmaailman kautta). Hyökkäyksiin saa aina varautua, kun Jumala toimii. Mutta läpi mentiin. Olin kokenut pysyvän muutoksen suhteessani Isiin. Olin kokenut hänet kyllä hyväksi mutta etäiseksi. Nyt koin hänet läheiseksi, lohduttavaksi ja ihanaksi. Valtameren aaltojakin sain vielä kokea, samoin pesuhoitoa.

Vuoden 2012 alkupuolella koin, että Jumala halusi vetää minua lähemmäksi. Eräs ystävä kertoi Jumalan lähestymisestä. Tulin kateelliseksi. Jätin pois lohdukkeeni, joita vielä oli ja joista a-koulussakin oli opetettu.  Kohdallani tulivat tuolloin turhiksi TV:n murhamysteerit ja eräs sinänsä viaton internetpeli. Niihin meni viikossa, joskus päivässäkin, aikaa tuntikausia. Mutta kun Jumala houkutteli lähelleen, niiden jättäminen oli helppoa. En enää kaivannut niitä. Hän valmisteli taas uuteen.

Pesuhoitoa saanut lapsi