Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Olen niin onnellinen

Olen tosi kiitollinen Siikaniemessä maaliskuussa olleesta A-koulusta. Sain heti alkuun tervetulotoivotushalauksen (sorry en muista sisaren nimeä). Halauksen jälkeen menin heti huoneeseeni ja menin suihkuverhon taakse ja itkin hillittömästi. Oli niin hyvä olo ja samalla huono olo. Mun äiti ei ole koskaan osannut sillä tavalla halata. Oliko se sitten Isän Jumalan äidin halaus minulle. Menin lepäämään ja nukahdin. Myöhemmin uskalsin pyytää Johnilta halauksen ja sain lämpimän hetken olla Isän käsivarsilla. Menin sivuhuoneeseen itkemään sitä emotionaalista tuskaani vai mitä liekään ollut.

Nimimerkillä ”Olen niin onnellinen”