Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Nyt niin rakastettu

Tämä on aivan parasta! Jo ensimmäisestä A-koulusta tiesin että tämä muuttaa elämäni, mutten
aavistanutkaan kuinka paljon. Olin syntynyt ison perheen vanhimmaksi tytöksi ja vanhemmillani ei
ollut aikaa pitää sylissä tai helliä. He olivat oman aikansa kasvatteja eikä heillä ollut tarjota
paljonkaan. He riitelivät paljon ja saivat perheeseen pelon ilmapiirin. Miten kovasti lapsena
kaipasin rakkautta ja syliä.

Sain huomiota, kun pärjäsin koulussa ja minusta kasvoi suorittaja ja miellyttäjä. Opiskelin hyvän ammatin ja aloin etsiä elämäni tarkoitusta. Olin ollut uskossa pienestä tytöstä ja halusin miellyttää Jumalaa ja kaipasin olla tärkeä. Sen nimesin silloin kutsuksi. Sain kolme ihanaa lasta ja rakastin heitä koko voimallani, ja olin välillä kun tyhjäksi puristettu rätti, kun annoin kaikkeni. Kaiken siitä vähästä, jonka olin itse saanut.

Ulkoisesti oli kaikki hyvin ja olin hyvä vaimo, äiti ja kuuliainen seurakuntalainen. Palvelin monissa tehtävissä, aina kun tarvittiin apua, sillä olin tottunut suorittamaan ja ohittamaan omat tarpeeni. Siinä meinasi jo avioliittokin mennä uskonnollisuuden alttarilla. Jo ennen Isän sydän viikkoja olin uskonnollisuuden ymmärtänyt
valheeksi ja alkanut tutkailla elämääni. Olin jo alkanut muutoksen vapauteen, mutta suurempi vapaus oli vasta tulossa.

Ensimmäisessä A-koulussa pääsin hiukan mukaan ja aloin janota lisää. Silmäni avautuivat kunnolla vasta seuraavissa kouluissa ja sydän alkoi kunnolla ottaa vastaan rakkautta. Tässä on ihmeellisintä se, että otat vain vastaan ilman suorittamista. Lahjana. Siinä rakkaudessa muutut pikku hiljaa sellaiseen muotoon miksi Isä on alunperin sinut tarkoittanut. Haavat, synti ja kaikki mikä on sinut runnellut, korjataan hellästi niin että saat uuden muodon.
Kaikki tapahtuu levossa ja rauhassa Isän sylissä. Saat tulla lapsenkaltaiseksi, täyteen elämää. Ja se leviää ympäristöön kuin ihana tuoksu. Se saa ihmiset havahtumaan ja kiinnostumaan. Kukapa ei haluaisi olla rakastettuja ja täynnä elämää?

Olen löytänyt myös kutsuni, jota nuoruudesta asti etsin. Olen Isän tyttö ja se riittää. Janoan saada rakkautta lisää, koska se on vain niin ihanaa. Lapseni ovat halunneet tulla myös mukaan tähän ja puolisoni myös. Tämä on koko perheen juttu. Olen saanut myös ihania ystäviä täältä. Tämä on kuin perhe, jonne on kiva tulla uudestaan ja
uudestaan!