Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Muutos tapahtui sydämessäni

Muutos tapahtui sydämessä

Suuret kiitokset, että järjestätte näitä viikkoja! Oli itselleni todella merkittävä viikko, A-koulu 23.-29.2.-20. Voisin sanoa, että kokemukseni on melkein saman veroinen, kuin uskoon tuloni, niin merkittävästä muutoksesta on kyse. Mietin, miten olen voinut ajatella vain viikko sitten niin eri tavalla. Olisi kuin olisin toisessa maailmassa.

Alkuviikosta vielä ajattelin, että itselleni Isän rakkaus jotenkin solahtaisi nykyiseen elämääni kristittynä. En oikeasti edes ajatellut, että suurempaa muutosta tarvitsisi.

Isän alkaessa muuttaa sydäntäni, jouduin kuitenkin luopumaan katkerien kyyneleiden saattelemana entisestä uskon elämästä, joka perustui kipeiden kohtien hoivaamiseen ja oma itsensä korottamiseen. Se sai sortua kuin talo, joka on hiekalle rakennettu. Ja huomasin, että kaikki oli pyyhitty pois, vain yhteys oli Isään jäljellä. Koko 25 vuoden uskoni, jonka olin Jumalaa auttaen rakentanut, oli poissa. Tähän tuli vielä Isältä sanat ’.. Kunniaani en anna toiselle. (Jesaja 48:11b)

Sydämeni täyttyi levosta ja rauhasta, kun ymmärsin Isän pitävän huolen. Kaikki oma päteminen oikean ja väärän suhteen oli tiessään. Lisäksi suuri ilo sisällä, ettei tarvitse suoriutua uskossa, saa levätä Isän sylissä. Sieltä käsin kuunnella Isän sydäntä ja toimia sen mukaan.

Kotiin saapuessani, Isä nosti vielä veljeni eteeni. Veljeni on minua 8 vuotta vanhempi, ja uskossa olo aikanani, emme ole juurikaan olleet yhteyksissä, vain viralliset tapaamiset ja sanotaan Terve! (hän ei ole uskossa). Samassa sydämeni valtasi valtava myötätunto häntä kohtaan. Tämä oli yllättävä, ja minulle tuli tarve sovittaa välit veljeni kanssa, ja tänään soitinkin hänelle ja sovimme tapaamisesta. Silloin ymmärsin, tätä on Isän rakkaus, Hän antaa myötätunnon toisia kohtaa, jolloin voimme toimia sen mukaan ja samalla sydämemme avartuu toisille. Ei olekaan kyse enää minusta vaan Isästä, joka vuodattaa rakkauttaan ihmisiin. Kaikki vain armosta!

Nimimerkillä: Isä rakastaa lastaan