Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Muutos tapahtui Isän sydän kouluviikossa

Heinäkuisen A-kouluviikon aikana sain ilmestyksen Isästä, joka rakastaa minua. Siihen liittyy myös, että kuulun Hänelle ja huomasin myös rukoukseni kääntyneen Isälle. Ja tulin kotiin.

Syksyllä alun innostuksen jälkeen, arki tuli tilalle, mutta sisälle oli tullut jotain uutta. Sen ymmärtäminen ja sen kanssa eläminen vaatii hiukan hakemista ja totuttelua. Sitten tammikuun puoli välissä, Isä yllätti. Hänen herätti yöllä klo 2 ja avasi sydämeni. Oli kuin olisi ollut laaja avoin alue edessäni. Siinä ollessani mietin, että tämän halusin jatkuvan, mutta toisaalta se tuntui mahdottomalta. Alkaessani toimia arjessa normaalisti avoin yhteys katkeaisi. En halunnut sitä, joten sanoi Isälle, miten se olisi mahdollista?

Tähän liittyi kuva, jossa tulin meidän keittiöön ja siihen astuminen sulki avoimuuden. Siihen Isä vastasi, että mikäli materia vallitsee sydäntä näin käy, jos kuitenkin sydän vallitsee materiaa, niin ei käy (Luuk.12:24). Se avaisi ymmärrykseni ja se ei ollut enää ongelma. Lopuksi Isä näytti kuvan, mikäli nöyrryn siihen, että sydän vallitsee, se on kuin suloinen tuoksu Isälle. Seuraavaksi tuli ajatuksiini, ettei tämä voi toimia, kuin hengellisessä työssä, ei työssä, jossa olen. Samassa tuli eteeni kuva, jossa oli kattolamppu, jonka liitosjohdoissa oli kaksi sokeripalaa. Lamppu ei syty, toinen sokeripala liikaa. Ymmärsin, että on kuin järkeni, joka ei pysty ymmärtämään näitä (2.Kor.10:5) Isän ilmoituksia. Toinen sokeripala pitää siis poistaa, ja niin teinkin. Nukahdin ja yllättäen heräsin, ja sydämelleni tuli tämä ajatus. Käyn töissä, jotta voin antaa niille, jotka tarvitsevat (Ef.4:28). Siitä kumpusi sisälleni niin suuri ilo, jota en ole koskaan kokenut liittyen antamiseen. (2.Kor.9:7) Samalla Isä ilmaisi kaksi perhettä, joille minun tuli antaa rahaa. Ja koskaan aikaisemmin antaminen ei ole ollut näin helppoa.

Tämä oli uni. Seuraavana päivänä menin ja vein rahat heille. Toinen oli vanha helluntailaispariskunta ja toinen nuori perhe. Tämä kaikki johti siihen, että sain aiheen pyytään, tätä nuorta perhettä mukaan seurakuntaamme. Ja he tulivat ilomielin. Parin käyntikerran jälkeen Jeesus itse ilmestyi pariskunnan miehelle, ja puhutteli häntä syvästi. Lopputuloksena he molemmat halusivat ottaa Jeesuksen Herrakseen. Ja viimeisin vaihe on, että he haluavat tulla mukaan seurakuntaamme.

Tämä on ihmeellistä, miten Jumala toimii. Olen aivan ymmälläni.

Nyt oli Kasvu ja elämä Isän rakkaudessa viikossa. Stephenin opetus poikana olemisesta upposi itseeni. Samalla Isä teki työtään minussa. Loppu tuloksena, kaiken viikolla tapahtuneen jälkeen. Perjantai aamuna mieleeni tuli Raamatusta, Sitä mitä minulla on, sitä minä sinulle annan, Jeesuksen Kristuksen nasaretilaisen nimessä, nouse ja käy. Samassa hetkessä, tuli sana elämä mieleeni ja samalla näin, miten elämä taivaasta virtaa sydämeeni ja siitä edelleen ja en voi enkä pysty pysäyttämään sitä. Kaikesta huolimatta sisälläni on rauha ja levollisuus.

Tämä kaikki on ARMOA!!

Raino