Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Mitä ihmettä, sydämeen tuli kevät…

Taivaan Isä on antanut perheeseemme lahjan Aada -tyttären. Aada on nyt 6 -vuotias ja hänellä on ollut monia haasteita elämässä. Tämä kevät oli Aadalle raskas. Muutto kristillisestä esikoulusta tavalliseen esikouluun oli haastava. Toiveita ja pettymyksiä, ihmettelyä ja karua todellisuutta… Niin paljon on ollut jo pikku Aadalla haasteita, että hän reagoi niihin yrittäen suojata sydäntään ja hän sulki sydämensä huonoilta ja myös hyviltä asioilta. Aada on ollut vain harvoin halukas lähtemään hengellisiin tilaisuuksiin. Hän ei ole juurikaan halunnut ylistää tai rukoilla tms….

Toukokuussa olimme pikku Aadan kanssa Kuopiossa Isän Sydän -tapahtumassa. Ja mitä ihmettä tapahtuu; Aada ylistää pitkään, hartaasti ja koko sydämestään, välillä silmät kiinni, kauniisti itseään keinuttaen ja nauttien koko voimallaan. Normaalisti Aada menee tilaisuuksien aikana leikkimään lasten huoneeseen, mutta nyt hän vain istuu siinä vieressäni. Kysyin Aadalta; ”No etkö sinä menekään leikkihuoneeseen?” Aada ei halunnut lähteä mihinkään. Hän kuunteli tarkasti Pekan opetusta ja välillä kommentoi sitä. Aada kuunteli tunnista toiseen, koko päivän pitkiä opetussessioita ja janoisen lapsen lailla otti vastaan Isä Jumalan hyvyyttä ja rakkautta. Tuntui, että kun Aada sai vain olla Isän läsnäolossa, hänen pieni sydämensä tuli hoidetuksi, RAKKAUDELLA.

Mitä Aadan rakkauden kokemus sai aikaan?

Meistä näyttää, että Aada sai voimakkaan sisäisen, sydämen tiedon ja kokemuksen siitä, että Isä Jumala on arjessa todellinen rakkaus hänelle. Seuraavana päivänä paistoi kauniisti aurinko. Aada puki pitkästä aikaa valkoisen ylistysmekkonsa päälleen ja halusi, että laitamme musiikin kuulumaan ulos. Sitten Aada ylisti nurmikolla niin vapaasti ja koko sydämestään. Jonkun ajan kuluttua hän meni suurelle kivelle ”soukkailemaan” ja heittäytyi selin makaamaan. Jonkin ajan kuluttua Aada huusi: ”äiti, etkös sinäkin tulisi tänne vastaanottaman Isän rakkautta …”

Seuraava aamu oli hankala sellainen. Sopivia vaatteita ei löytynyt, tukka oli takussa ja kengän rusetti ei onnistunut. Ehdotin että pyydetään Isältä parempaa päivää. Siinä me eteisen lattialla saatiin hiljaa vastaan ottaa Isän rakkautta. Hankala tilanne helpottui ja Aadan olo myös helpottui.

Nyt, kun arjessamme on ollut niitä arjen hankalia hetkiä, olemme yhdessä voineet valita vastaanottaa Isän rakkauden läsnäoloa pahan olon sijaan. ISÄN RAKKAUS on niin TODELLISTA, lasten ja aikuisten arkeen tarkoitettua ja IHANAA.

Nimimerkillä: Onnellinen tytär, äiti ja isä