Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Löysin elävän suhteen Isään ja Jeesukseen

Kiitän, että olen saanut FH-Finlandin A-koulussa löytää elävän suhteen taivaan Isään. Samalla löysin myös elävän suhteen Jeesukseen morsiamena. Eräässä tilanteessa Jeesus tuli ylhäältä alas eteeni ja kysyi: ”Tahdotko?” Olin aivan hämmentynyt. Sain sanottua: ”Tahdon.” Jeesus halasi minua ja vastasi: ”Olen pyörinyt sydämesi ympärillä koko elämäsi. Tästä hetkestä lähtien olen sulhasesi. Kuljen kanssasi, tuen sinua ja lohdutan sinua. Olen vierelläsi joka hetki.”
Odotan innolla, mitä taivaan Isä kirkastaa meille kaikille uutena alkavana vuonna rakkaudestaan ja läsnäolostaan.

-Anne-