Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Lähde kanssani matkalle

Isän sydän kouluissa ja konferensseissa olen saanut marinoitua Isän rakkaudessa, ilmapiiri on ollut niin täynnä Isän rakkautta. Isä on eheyttänyt sydämen haavoja ja niin paljon on Hän minua hoitanut ja parantanut.

Isän rakkaus: Sitä pitää saada enemmän – janoan enemmän. Isän rakkaudessa on KAIKKI! Kaiken se muuttaa ja kaiken se antaa ja juuri Isän rakkauteen haluan juurtua yhä syvemmälle, saada syvempää ilmestystä siitä, sillä se on kaiken lähde.

Olen oppinut ymmärtämään että Isä haluaa läheisen suhteen lapsiinsa, ei orjia, palkkalaisia ja palvelijoita, jotka vain tekevät Hänelle asioita ja itse suhteelle ei jää aikaa. Ja sitä minäkin todella tarvitsen, läheisen suhteen Isään, jotta voin kuulla ja nähdä kuten Isä kuulee ja näkee, jotta olisi sydänten yhteys (yhteys sydämeltä sydämeen eikä sydämeltä päähän).

Tahdon rohkaista sinua heittäytymään Taivaan Isän kämmenelle, sillä Hän on iäti uskollinen ja Hänen tahtonsa on lapsiaan kohtaan hyvä, näin todistaa Sana, raamattu. Pyydä Isää näyttämään rakkauttaan, Hän tekee sen niin mielellään sillä Sinä olet hänen rakas lapsensa, joka olet syntynyt Hänen tahdosta ja suunnitelmasta!

Lähde kanssani matkalle syvemmälle Isän sydämeen…