Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Kuulun Isälle!

Olin käynyt kahdesti Isän Sydän -konferensseissa ja nyt sitten uskaltauduin a-kouluviikkoon. Sain kokea hyvin vaiherikkaan viikon, jossa omat tunnetilat vaihtelivat laidasta laitaan. Paljon kaikenlaista nousi pintaan ja tuli sitten käsiteltäväksi rukouspalvelussa. Isä tuli ja korjasi! Käsiteltiin hylkäämistäni ja siitä vapauteen. Isä ja äiti suhteet jne. Valtavaa sisäistä parantumista ja vapautusta osaavien rukouspalvelijoiden kanssa Isä Kaikkivaltias Jumala teki monia ihmeitä elämässäni. Miehuuttani vahvistettiin ja minusta tehtiin ritari. Olen Isin ”soturi”. Sain kokea ihmeellistä vapautta ja Hengellä täyttymistä. Pelkäsin, että en saisi kokemusta Isän rakkaudesta konkreettisesti, mutta Hän oli säästänyt sen viimeiseksi ja sekin sitten tuli. On valtava rauha ja Isä on lähellä.

Opetus oli erinomaista ja se tulee auttamaan tässä arjessa varmasti, kun uskoa koetellaan. Ei minusta valmista tullut, mutta tällä matkalla jatketaan.

Nimim. ”Hän – Isini – on Luojani jolle kuulun”