Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Kokemukseni Isän sydän A-kouluviikossa 2020

Kokemukseni Isän sydän A-kouluviikossa 2020

Olen ollut lähetys työssä mieheni kanssa 45 vuotta, ja monissa seminaareissa. Sairastanut vakavaa Burn outia 4 viimeistä vuotta. Olen kaivannut todella Isän rakkautta ja läsnäoloa. Kuntoni alkoi nousemaan kesällä kun lääkitys vaihdettiin. Sain kuulla tästä viikosta ystävältä ja tunsin, että tämä on minulle tarkoitettu. Samalla pelkäsin, että miten jaksan olla mukana ohjelmassa. Sain kuitenkin ihmeellisesti voimaa olla valveilla kaikki luennot ja sisimpäni todisti, että opetus oli juuri sitä, mitä orpouteemme tarvitsemme. Ei vaan pään tietoa vaan Isän rakkauden täyttämistä sydämeen, ja ymmärrystä, että olemme Isän lapsia. En saanut mitään suurta ilmestystä, mutta hiljainen tieto tästä alkoi laskeutua sydämeeni. Kuuntelemme mieheni kanssa englantilaista opetusta kotiin paluun jälkeen. Ilmapiiri hoiti minua myös paljon. Tarvitsen tätä ilmestystä syvemmin ja myös seurakunta ja orpo maailma. Kiitän kaikkia teitä, jotka teitte tämän ajan niin hoitavaksi.

Siunaten Ritva