Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Kaksi kesää sitten…

Olin kaksi kesää sitten Isän Sydän A-koulussa. Siitä alkoi toden teolla Isän työ sydämessäni. Odotin yhtäkkistä suurta mullistusta, mutta vapautuminen omaksi itseksi ja elämän lisääntyminen minussa on ollut verkkaista matkaa. Koen, että minua puhdistetaan monenlaisesta roskasta ja elämänkielteisistä ajatusmalleista, asenteista, uskomuksista. Aivan kuin joku pyyhkisi tuulilasin puhtaaksi ja näkisin paremmin. Värit ovat kirkkaampia ja maisemat aurinkoisempia. Elämän räsymatto onkin todella kirjava ja iloisen värinen J Ei tarvitse ajatella mustavalkoisesti ja pelätä tekevänsä virheitä tai ajautuvansa jotenkin väärille teille, eroon Isästä. Olen kuin pikkulapsi, joka opettelee kävelemään. Ihmettelen ja etsin Isän hyväksyvää katsetta.

Ja Hän onkin ihan erilainen kuin olen koskaan uskonut! Myös täysin erilainen kuin oma maallinen isäni. Tämä prosessi jatkuu. On jännä huomata, miten tämä vapautuksen ja hellän Isän sanoma/ ilmestys vaikuttaa nykyään.

Isän läsnäoloa ja valohoitoa meille kaikille!

Toivottaen Taru J