Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Isän sydän koulu – käännekohta elämässäni

Olin kuullut puhuttavan Isän rakkauden ilmestyksestä, mutten kyennyt täysin ymmärtämään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Muistan Isän sydän koulussa hetken, jolloin tuntui, kuin verho olisi vedetty silmieni edestä. Ymmärsin, että kyseessä on hyvin syvä, henkilökohtainen kokemus – kokemus, joka tapahtuu syvällä sydämen tasolla ja tunteissa. En osannut muuta kuin ihmetellä! Aivan kuin olisin oppinut lukemaan; kun kirjaimista muodostuu merkityksellisiä sanoja, sanoista mielekkäitä lauseita, lauseista uskomattomia kertomuksia! Sisälläni kupli, iloitsin kuin pieni lapsi! Ymmärsin syvemmin kuin koskaan taivaallisen Isäni luonteen. Hänen rakkautensa minua ja meitä jokaista kohtaan on henkeäsalpaavan intohimoista, ihmeellistä, parantavaa rakkautta. Vihdoinkin tunsin todella eläväni, nauttivani omasta olemassaolostani, kaikesta mitä minussa on. Taivaallinen Isäni teki sisälläni operaation, jonka vain Hän, kirurgeista parhain, osaa tehdä! En ollut osannut kuvitellakaan, kuinka läheisesti Hän tahtoo minut kohdata. Identiteettini perustukset asetettiin ennalleen, taivaallisen Isäni alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Isän sydän koulu oli hyvin tärkeä käännekohta elämässäni ja tahdon osallistua siihen vielä uudestaan – sillä nyt todella ymmärrän, kuinka paljon tarvitsen yhä syvempää kokemusta Isästäni ja Hänen rakkaudestaan.

-rockin’ with Daddy-