Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Jumala on rakastava Isäni!

Tämän viikon opetukset ovat avanneet kuvan rakastavasta Isästä vihaisen, etäisen Isän sijaan. Se on ollut mahtavaa. Tälläistä opetusta en ole saanut missään muualla. Huumori on ollut myös ihanaa. Iloa elämässä on ollut niin vähän. Isi tekee työtään. On ihanaa saada oppia olemaan Isin tyttö ja tahdon oppia tuntemaan enemmän rakastavaa Isääni. Tämä viikko on ollut askel, jonka olen saanut ottaa Isän rakkauden syvyyteen, leveyteen, korkeuteen ja pituuteen, se on kuin astuisi Jeesuksen ristin keskelle, koska siinä on tuo pituus, leveys, korkeus ja syvyys. Siinä on Isän Rakkaus ja tie Isän tytöksi ja pojaksi. Tahdon kiittää Isää ja siunata Isän sydän-työtä, kiittää ja siunata teitä kaikkia! Tätä täytyy saada lisää! Isi on ihana ja ihmeellinen. Ehkä en ollut niin ”ahne”, kuin olisi voinut olla, mutta se on aluksi aika vaikeaa kilteille, näkymättömille lapsille.

Marketta