Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Jatkuvasti saan kuulla todistuksia, kuinka elämä on muuttunut …

”Isän Talo Suomella (Father’s House Finland) on hyvin ainutlaatuinen palvelutehtävä ja kutsu, joka tuo sanoman Isän ihmeellisestä rakkaudesta kaikille hänen lapsilleen, koko Kristuksen ruumiille, erilaisille seurakunnille. Opetus avaa ja antaa todella syvyyttä Isä Jumalasta. Mutta se ei jää vaan opetukseksi. Jeff Scaldwell sanoi niin osuvasti, ettei Jeesus antanut meille vain oppia Isästä, vaan että hän on tie Isän luo, tarkoittaen, että hänen kauttaan voimme elää läheisessä suhteessa Isäämme. Ja tämä todella tapahtuu Isän Sydän -konferensseissa ja –kouluviikoissa!! Jatkuvasti saan kuulla todistuksia siitä, kuinka elämä on muuttunut, kun on saanut kokea Isän rakkautta ja vaeltaa uudessa suhteessa häneen Jeesuksen kautta. Väsyneille ja uupuneille kristityille, pastoreille ja johtajille suosittelen Isän Sydän -konferensseja lämpimästi. Kirjaimellisesti se on muuttanut tuntemani pastoriystäväni elämän ja palvelutehtävän kokonaan!”

 

Peter Hackzell, Elävä Sana -srk ”Esy”, Helsinki.