Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Isi on niin suloinen

Minä ihmettelen tällä hetkellä sitä kuinka Isä kohtaa niin suloisesti minua. Hänen hellyytensä ja suloisuutensa on joka päivä arjessa läsnä. Isi juttelee minulle hellällä ja suloisella äänellä joka hoitaa minun sydäntäni. Se on niin suloista ettei sille oikein ole sanoja. Minä en tiennyt että Isi on tällainen.

Minä vain ihmettelen ja iloitsen – Isi on niin suloinen

Myös Raamattua lukiessa Isi puhuu hellällä ja suloisella äänensävyllä. Isi vain on niin ihmeellinen ettei sitä voi käsittää.

 

Isin pikkuinen tyttö