Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Isän rakkaus on eheyttänyt, muuttanut, ennalleen asettanut ja vapauttanut minua niin paljon, että sitä ei pysty sanoiksi edes pukemaan. Se on jotain niin koskettavaa ja murtavaa…

Yksi hyvin konkreettinen asia on se että aina hyvin hyvin rikkinäiset ja etäiset välit maalliseen isääni kärjistyivät ja meillä oli 7 vuotta välit täysin poikki. Kumpikaan ei ottanut yhteyttä toiseen. Muutin toiselle paikkakunnalle enkä ilmoittanut uutta puhelinnumeroani.

Olin kokenut isää kohtaan monenlaisia tunteita; pelkoa, pettymystä, inhoa, vihaa, katkeruutta, olin toivonut hänen kuolemaansa ja lopulta olin tullut välinpitämättömäksi, tunteettomaksi – aivan sama mitä hänelle tapahtuisi, ei kiinnostaisi…

Mutta kun sain tulla Jeesuksen kautta Isän luo ja todellinen Isä alkoi vuodattaa aitoa rakkauttaan, niin se vaikutti minussa niin että otin isääni yhteyttä. Ensin laitoin joulukortin ja sitten menin käymään jouluna ja halasin häntä ja nyt siskojeni kanssa pidän hänestä huolta.

Ilman Isän rakkautta se ei olisi ollut mahdollista, en olisi pystynyt koskaan antamaan anteeksi omin voimin.

Ja muutama vuosi sitten sain johdattaa maallisen isäni Jeesuksen luo – hänet jota kaikki varmasti viimeisenä voisivat ajatella tulevan uskoon! Mutta ei mikään, ei niin mikään ole Jumalalle mahdotonta.

Rakkaudella Taivaan Isin pieni tyttö