Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Isä johdatti minut a-kouluviikkoon

Kävin Isän sydän -konferenssissa Helsingissä Lokakuussa 2011 ja harmittelin, kun en päässyt, kuin yhtenä iltana työvuorojeni takia. Ystäväni mainitsi, että voisin joskus osallistua A-kouluun, niin siinä ehtisi enemmän keskittyä aiheeseen. Sen jälkeen unohdin koko asian, kunnes tuli Isänpäivä 13.11.2011.

Isänpäivän aamuna pyysin Taivaan Isältä yllätystä sille päivälle. Iltapäivällä menin seurakuntaani, jossa oli ihanaa ylistystä ja loistava saarna ja kaiken lisäksi kahvitarjoilu, jossa oli lemppariani, Sacher-kakkua. Ajattelin kuinka ihanan yllätyksen Isä järjesti, söin kaksi kakkupalaa! Mutta Isä halusi antaa paljon enemmän. Kotiin tultuani luin s-posteja ja silloin putkahti viesti ystävältäni, joka oli yrittänyt saada minuun yhteyttä useita kertoja siinä onnistumatta. Hän lähetti esitteen A-kouluviikosta tammikuussa. Soitin töihin kysyäkseni, koska olin laittanut talvilomatoiveeni (en muistanut sitä) ja siinä se oli just sama viikko! Saman tien ilmoittauduin Isän sydän A-kouluun. Ihmeellistä johdatusta, Isän ajoitus oli täydellinen. Ja siitä se alkoi…

Isin ilona :-)