Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Ihana ja rakas Isäni!

Olen ollut uskossa vuosia, mutta siitä huolimatta olen tuntenut syyllisyyttä, etten ole pystynyt olemaan hyvä kristitty. Sisälläni oli arka, pelokas ja turvaton lapsi. Sain Raamatusta kyllä lohtua ja toivoa, mutta en vaan päässyt irti riittämättömyyden tunteistani.

Ymmärsin sisälläni olevan syvän tarpeen saada rakastavan isän huomiota ja syliä. Rukoilin Jumalaa, kun katkeruuden, kateuden ja hyljätyksi tulemisen tunteet myllersivät sisälläni. Kaipasin sydäntä parantavaa turvaa ja syliä.

Kun tulin keväällä ensimmäiseen Isän Sydän A-kouluun ja kuuntelin siellä puhujia, niin ajattelin, että tämä on juuri sitä, mitä olen kaivannut. Sanoma oli varsin selvä; Isä rakastaa minua juuri tällaisena kuin olen. Minun ei tarvitse kuin heittäytyä Isän käsivarsille ja olla isin pikku tyttö.

Siellä sain ensimmäisen kosketuksen Isän sydämen rakkaudesta. Kävin kesäkuussa toisen A-koulun. Sen jälkeen olen tuntenut, että Isä on antanut minulle sylihoitoa, jota on vain jatkunut ja jatkunut. Isä sylissä saan levätä, itkeä ja nauraa. Se on ollut ihmeellistä.

Ei ahdista, eikä purista enää. Nämä ovat olleet minulle uusia parantavia tunne kokemuksia, joten Isä tuntuu nyt hyvin läheiseltä ja rakkaalta. Koen Hänen antaneen minulle uuden identiteetin. Haluan olla Isin pikku tyttö ja ottaa vastaan Hänen rakkauttaan enemmän ja enemmän. Hän todella näyttää meille todelliset kasvonsa, joista näkyy Hänen intohimonsa saada olla Isä lapsilleen. Hänen läsnäolossaan on jotakin sellaista, jota ei voi sanoin kuvata. Hän on niin ihana ja rakas Isä minulle.  Hän on maailman paras Isä!

Aija