NAISILLE JA MIEHILLE

Miesten ja naisten tapahtumat

Olemme huomanneet, että miehinä ja naisina meillä voi olla hyvin erilainen lähtökohta oman sydämemme parantumisessa. Miesten ja naisten viikonlopuissa tahdomme kohdata opetuksen ja keskustelujen kautta osallistujien erityistarpeita ja auttaa heitä löytämään oma sydämensä ja avaamaan sydämensä vastaanottamaan Isän rakkautta.

Viikonlopussa saat kuulla terveen raamatunopetuksen kautta miehenä ja naisena elämisestä Isä Jumalan tarkoittamalla tavalla. Opettajat kertovat avoimesti omakohtaisesta kokemuksestaan, miten he ovat kokeneet Isän rakkauden ja miten se on alkanut vaikuttaa heidän päivittäisessä elämässään: perheessä, avioliitossa, lapsissa sekä suhteessa omiin vanhempiin ja muihin ihmisiin. Miesten ja naisten tapahtumat ovat kuin oven avaamista oman sydämen parantumiselle, ja näistä viikonlopuista on muodostunut vahva tuki Isän rakkaudessa elämiselle.

Miesten ja naisten tapahtumiin osallistuminen on avointa kaikille. Osallistuminen ei edellytä A-kouluviikkoon osallistumista. Nämä viikonloput auttavat meitä elämään rakkaudessa ja jatkamaan siinä yhä syvemmälle, ja siksi miesten ja naisten viikonloput ovat hyvin suositeltavia myös A-kouluviikkoon osallistumisen jälkeen.