KONFERENSSIT

Fatherheart Finland -yhdistyksen Isän Sydän -konferenssit

Olemme huomanneet, että kansakunnassamme on suuri Isän rakkauden jano. Puhtaan rakkauden jano ei kosketa ainoastaan seurakuntia vaan kansakuntaamme ja koko maailmaa. Isän Sydän -konferensseissa tavoite ei ole etsiä suuria kansanjoukkoja tai järjestää tapahtumia sinänsä. Tavoite on löytää Isän rakkauden ilmestystä janoavia ihmisiä, sydämiä, joissa rakkauden siemen alkaa kasvaa. Konferenssit ovat avoimia kaikille kristityille. Näissä konferensseissa on ollut osallistujia yli seurakuntarajojen kaikista kirkkokunnista, ja monilla ei ole ollut aiemmin yhteyttä paikallisiin seurakuntiin.

Isän Sydän -konferensseissa jaetaan Isän rakkauden ilmestystä. Fatherheart Ministries -järjestön valtuuttamat puhujat kertovat avoimesti, miten Isän rakkauden kohtaaminen on muuttanut heidän elämänsä. Opetus antaa raamatullista perustusta sille, mitä Jumala on tekemässä näinä päivinä kaikkialla maailmassa tuodessaan perheet ja seurakuntansa takaisin rakkauteen ja läheiseen suhteeseen kanssaan. Konferenssit välittävät ilmestystä Jeesuksesta, Pyhästä Hengestä ja Jumalasta henkilökohtaisena rakastavana Isänämme sekä kristillisyyden keskeisestä asiasta, Jumalan lasten vapaudesta. Isän rakkauden sanoma koskettaa niin aikuisia, nuoria kuin lapsiakin. Konferensseissa esitellään myös Isän Sydän -kouluviikkoja, jotka ovat olennaisin osa maailmanlaajuista Fatherheart Ministries -järjestön palvelutyötä.

Konferenssipuhujat

Konferenssipuhujat ovat Fatherheart Ministries -järjestön valtuuttamia henkilöitä, kouluviikkojen opettajia ja tiimien johtajia Suomesta, Euroopasta ja eri puolilta maailmaa. Fatherheart Finlandilla on käytettävissä myös tulkkeja tarpeen mukaan.

Jos haluat Isän Sydän -konferenssin omalle paikkakunnallesi

Saattaa olla, että olet osallistunut Isän Sydän -konferenssiin tai muihin Fatherheart Finlandin järjestämiin tapahtumiin ja haluaisit saada Isän Sydän -konferenssin tai Isän Sydän -tapahtuman omalle paikkakunnallesi. Ensimmäiseksi voimme rohkaista rukoilemaan, että taivaan Isä johdattaa asiassa. Voit kertoa omasta kokemuksesta pastorillesi tai seurakuntasi johtajille. Voit ottaa myös yhteyttä Fatherheart Finland -järjestön toiminnanjohtajiin ja keskustella asiasta.

Käytännön asioita Isän Sydän -konferenssin järjestämisestä, klikkaa tästä