GOING DEEPER -VIIKONLOPUT

Mitä ovat Going Deeper –viikonloput?

Fatherheart Finland järjestää joka vuosi erityisiä viikonloppuja niille, jotka ovat osallistuneet A-kouluviikkoihin. Viikonlopun nimi on Going Deeper, ”mennään syvemmälle”. Se tarkoittaa, että voimme elää kristityn elämää yhä syvemmin rakkaudessa ja Jumalan lasten vapaudessa.

Isän Sydän A-kouluviikko antaa osallistujalle selkeän raamatullisen perustan elää kristityn elämää Isän rakkauteen juurtuneena. A-kouluviikko on kuitenkin vasta tien alku. Ilmestys Isän ihmeellisestä rakkaudesta merkitsee meille kaikille matkalla olemista. Tuo matka jatkuu koko lopun elämämme. Emme vain yhtäkkiä ”saa” ilmestystä Isän rakkaudesta, kuin automaatista, vaan kyse on koko elämän kestävästä matkasta syvemmälle hänen rakkautensa tuntemiseen ja siinä elämiseen.

Näissä viikonlopuissa tulemme yhteen, jotta voisimme rohkaista ja tukea toinen toistamme tällä matkalla. Viikonlopun ohjelma on hyvin antoisa ja yhteyspainotteinen. Kokemusten jakaminen auttaa meitä kasvamaan rakkaudessa. Nämä viikonloput ovat kuin ”maan kastelemista”, jotta vastaanotettu rakkauden siemen alkaisi kasvaa ja synnyttää rakkauden hedelmää.

Going Deeper -viikonlopuissa opettajina on Fatherheart Ministries -järjestön tiiminjohtajia ja kouluviikkojen opettajia. Myös monet A-kouluviikkoihin osallistuneet kertovat omia kokemuksiaan rakkauden vaikutuksesta elämäänsä. Going Deeper -viikonloppuun osallistuminen edellyttää, että on osallistunut Fatherheart Ministries -järjestön Isän Sydän A-kouluviikkoon.