FATHERHEART FINLAND

Isän sydän -palvelutyö Suomessa

Fatherheart Finland on osa James ja Denise Jordanin johtaman kansainvälisen Fatherheart Ministries -järjestön palvelutyötä. Fatherheart Ministries on järjestänyt Isän Sydän -konferensseja vuodesta 1997 alkaen ja Isän Sydän -kouluviikkoja vuodesta 2004 alkaen. Suomessa ensimmäinen Isän Sydän -konferenssi järjestettiin vuonna 2003 ja Isän Sydän -kouluviikkoja on järjestetty vuodesta 2005 alkaen. Nämä konferenssit ja kouluviikot ovat vaikuttaneet sekä yksilöiden että seurakuntien elämään voimakkaalla tavalla, asettaen ennalleen sydämemme perustuksia ja johtaen läheisempään suhteeseen Isä Jumalan kanssa. Konferenssien ja kouluviikkojen kautta on tapahtunut ”isien sydänten kääntyminen lasten puoleen”. Monien seurakuntien vastuuhenkilöiden palvelutehtävät ovat muuttuneet, kun he ovat ottaneet vastaan ilmestyksen Jumalasta rakastavana Isänä.

Fatherheart Finlandin keskeisintä toimintaa ovat viikon mittaiset tapahtumat, joita kutsutaan Isän sydän -kouluviikoiksi. Kouluviikoissa opetamme Jumalan isänsydämestä. Tärkeintä näissä viikoissa on saada raamatullinen perustus ilmestykselle Isästä sekä kokea hänen rakkautensa henkilökohtaisesti. Kouluviikot ovat avoimia kaikille kristityille.

Kouluviikkojen lisäksi Fatherheart Finland järjestää Isän Sydän -konferensseja eri puolilla Suomea yhdessä eri seurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa. Yhdistys järjestää myös muita Isän Sydän -tapahtumia, kuten miesten ja naisten tapahtumia sekä pastorikonferensseja. Nämä konferenssit ja tapahtumat ovat avoimia kaikille. Fatherheart Ministries -järjestön A-kouluviikkoon osallistuneille järjestetään vuosittain B-kouluviikkoja ja Going Deeper- ja aviopariviikonloppuja. Nämä ovat raamatullista ilmestystä syventäviä tapahtumia, jotka auttavat vaeltamaan poikina ja tyttärinä Jeesuksen kaltaisella tavalla. Kaikista näistä eri tapahtumista löydät tarkemman kuvauksen kohdasta Fatherheart Finland / ”Mitä teemme?”.

Fatherheart Finland -yhdistyksen tarkoitus on kertoa Jumalasta Isänä, joka rakastaa varauksettomalla rakkaudellaan kaikkia ihmisiä.

Lue lisää yhdistyksen tarkoituksesta klikkaamalla tästä.

Pekka Daniel & Marjut Rimpeläinen

Fatherheart Finland -järjestön toiminnanjohtajat

Pekka Daniel ja Marjut kantavat sydämissään ilmestystä kansakuntien, sukupolvien ja perheiden ennalleen asettamisesta: isien sydänten kääntymisestä lasten puoleen ja lasten sydänten kääntymisestä isien puoleen. Tätä ennalleen asettamista Pekka Daniel ja Marjut ovat kokeneet omassa sydämessään ja perheessään, ja sen myötä he ovat saaneet vastaanottaa ilmestystä lapseudesta, siitä, mitä tarkoittaa vaeltaa Jeesuksen kaltaisella tavalla. Nyt heidän intohimonsa on vaeltaa Isän poikana ja tyttärenä ja nähdä koko Kristuksen seurakunnan elävän todeksi Jumalan lasten vapautta ja Jumalan valtakuntaa maan päällä. He toteavat, että kristillisyys on sydämen asia ja Isän rakkaus voidaan tuntea kokemuksellisella tavalla. Rakkaus on kuin ainetta, jota voi maistaa. Vain tämä Isän varauksettoman rakkauden todellisuus muuttaa sydämen, josta elämä lähtee.

Pekka Danielin ja Marjutin vanhemmat olivat seurakunnan pastoreita ja hengellisen työn johtajia, joten nuoruudestaan saakka he ovat olleet mukana seurakunnan elämässä ja monissa vastuutehtävissä. He avioituivat vuonna 1979 ja heillä on kaksi, nyt jo aikuista tytärtä.

Pekka Daniel ja Marjut pitävät monista harrastuksista. Talvisin Pekka Daniel rakastaa erityisesti hiihtämistä. Kesäisin he yhdessä viettävät aikaa meren rannalla asuntovaunun kanssa ja nauttivat myös kaupunkilomailusta. Yhdessä ja myös koko perheenä he harrastavat sulkapallon pelaamista. Ajanvietto omien tyttärien ja vävyjen kanssa sujuu hauskanpidon, elokuvien katselemisen ja leikkimielisten pelien parissa. Marjut nauttii tyttäriensä kanssa suunnattomasti kodin sisustamisesta. Pekka Daniel pitää myös rakentamisesta ja puutöistä.

Pekka Daniel työskenteli liikealalla 15 vuoden ajan myymäläpäällikkönä, markkinoinnissa ja muissa liike-elämän tehtävissä. Jo varhaisnuoruudessaan hän tunsi sydämessään kutsun hengelliseen tehtävään ja vuonna 1990 hän siirtyi kokoaikaiseen seurakuntatyöhön. Hän palveli yli 19 vuoden ajan pastorina eri seurakunnissa. Vuosina 2003 – 2006 James Jordanin vieraillessa Suomessa Pekka Daniel ja Marjut saivat vastaanottaa sanomaa Jumalasta rakastavana Isänään ja kokivat, että he ovat henkilökohtaisesti suuresti rakastettuja Isän lapsia. Tämän kokemuksen myötä heidän palvelutyönsä muuttui. Näinä vuosina Jamesin ja Pekka Danielin välille syntyi syvä sydänten yhteys. Vuodesta 2009 Pekka Daniel ja Marjut ovat johtaneet Fatherheart Finland -yhdistyksen toimintaa.

Nykyisin Pekka Daniel toimii opettajana Fatherheart Ministries -järjestön Isän Sydän -kouluviikoissa ja yhdessä he ovat puhujina monissa muissa Isän Sydän -tapahtumissa.

Yhteystiedot klikkaa tästä