Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

(English) Tiesimme odottaa hyvää

Tulimme molemmat kiireisen arjen keskeltä aviopariviikonloppuun, mutta tiesimme jo aikaisempien kokemuksiemme perusteella odottaa hyvää. Tässä Isän sydän ilmestyksessä on ihmeellistä se, että joka kerta tuntee saavansa enemmän ja enemmän. Tämäkin viikonloppu oli kuin tuore tuulahdus suoraan Isän sydämeltä. Kiitos siitä Pekka Danielille ja Marjutille, kun asettivat itsensä alttiiksi taas kerran ja järjestivät ihanan juhlan meille. On vaikea sanoin kuvata rakkauden, vapauden ja ilon määrää, mitä viikonloppuna saimme kokea. Oli ihana nähdä rakkaita ystäviä, joita olemme saaneet tämän ilmestyksen myötä ja jokainen kohtaaminen oli erityisen arvokas. Saimme puolisoina asettaa ennalleen rakkauden liiton, ja uskomme että sen todellinen merkitys vasta avautuu ajan myötä. Parasta on, että meidän ei tarvitse ponnistella saadaksemme hyvän avioliiton vaan saamme sen Rakkauden myötä ihan itsestään! Mietimme kotimatkalla, onko oikeastaan parempaa tapaa viettää puolison kanssa yhteistä viikonloppua: täysi hoito, kahdenkeskistä aikaa, yhteyttä, ystäviä, ravitsevaa opetusta, vapauttavaa iloa…Suosittelemme lämpimästi!

Nimimerkki: L & P