Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Aloin ymmärtää millainen Isä on

Kävin Isän sydän A-koulun Tampereella heinäkuussa 2013. Olen lukenut kymmeniä erilaisia hengellisiä kirjoja vuodessa, mutta niiden sanoma oli mennyt pitkälti pään tasolle, ei sydämeen. Koin, että Isän sydän koulussa sain jotain uutta myös sydämeeni. Aloin ymmärtää sitä, millainen Isä on.

Olen käynyt läpi erittäin raskaan avioeroprosessin ja olen jo uudelleen naimisissa, mutta hartioillani on ollut raskaita taakkoja. Olen itkenyt pahaa oloa lähes päivittäin. Aamuisin kun olen herännyt, niin useimmiten on ollut paha olla. On toki ollut parempiakin jaksoja. Isän sydän koulun aikana paha olo alkoi vähentyä selvästi.

Kannoin avioerosta valtavaa syyllisyyden taakkaa. Olin kyllä saanut hienoja profetioita aiemmin. Herra oli sanonut mm. että Hän on antanut kaiken anteeksi ja Hän kunnioittaa minun tahtoani ja Hän on jopa tyytyväinen valintoihini. Olin kirjoittanut nämä profetiat ylös ja luin niitä usein. Ne piristivät hetkeksi, mutta en pystynyt omistamaan niitä sydämen tasolla. Nyt uskon sen johtuneen vääränlaisesta kuvasta taivaan Isästä. Ajattelin, että Hän on niin pyhä ja vihaa syntiä niin paljon, etten pystynyt omistamaan Hänen anteeksiantoaan ja hyväksyntäänsä. Monet uskovat ja monet raamatun kohdatkin tuomitsevat niin voimakkaasti avioeron ja uudelleen naimisiinmenon, että en pystynyt ottamaan vastaan anteeksiantoa ja armahdusta. Kun nyt olen alkanut sisäistää Isän olevan sellainen Isä kuin tuhlaajapoikavertauksessa, niin olen alkanut vähän ymmärtää hänen armonsa syvyyttä. Vaikka olin lukenut sen raamatunkohdan “kun me tunnustamme syntimme niin Hän antaa meille anteeksi”, niin en pystynyt omistamaan sitä tähän avioerooni liittyen. Uskon sen johtuneen paljolti siitä, että olen käyttäytynyt suhteessa Isään kuin orja enkä lapsi. Jeesukselle mun on ollut helpompi puhua, mutta Isä on ollut kaukaisempi. Nytkin olen vasta alkutaipaleella Isän rakkauden ymmärtämisessä, mutta olen kuitenkin päässyt jo muutamia askelia eteenpäin.

Kyllä vieläkin on raskaita asioita elämässäni, kuten se, etteivät lapseni halua tulla luokseni, koska olen uudelleen naimisissa. Kuitenkin nyt on uudenlainen luottamus Isään, että kyllä Hän hoitaa mun asiat.

Nyt vasta pystyn syvällisemmin ymmärtämään profetian, jonka sain 7.3.2012. Uskon, että Isä haluaa sanoa saman sinullekin: “Poikani, minä rakastan sinua, älä murehdi. Minä avaan sinulle oven, josta sinä menet. Minä olen valinnut sinut jo äitisi kohdussa. Älä katso ympärillesi äläkä itseesi. Katso Jumalaan, katso Isään, joka rakastaa sinua! Minä puhdistan sinun sydämesi, Minä parannan sinun haavasi.”

Raimo