Arkisto:

Fatherheart Finland Blogi

Tämän blogin kirjoittajat ovat osallistuneet Fatherheart Finland -järjestön Isän Sydän -tapahtumiin tai Isän Sydän -kouluviikkoihin. He kirjoittavat omasta kokemuksestaan, mitä Isän rakkauden vastaanottaminen on vaikuttanut heidän elämässään.

Jos olet ollut mukana jossakin Fatherheart Finlandin Isän Sydän -tapahtumassa ja haluaisit kertoa siitä, mitä Isän rakkaus on vaikuttanut elämässäsi, voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: pekkadaniel(at)fhfinland.fi. Tekstisi voidaan julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Kirjoituksesi tulee rohkaisemaan monia lukijoita.

Konfassa sain ilmestyksen Jumalasta rakastavana Isänäni!

Olin Isän sydän-konfassa (Turussa 8.-10.1.2010) ja se oli jotain niin mahtavaa, että en tiedä milloin minulle on tapahtunut tällaista viimeksi. Olen aivan älyttömän onnellinen, että Jumala johti minut tähän konfaan. Sulatellessani viikonlopun antia sydämeni on vieläkin pakahtumaisillaan! Lyhyesti sanoen: uskon saaneeni ilmestyksen, joka uudistaa Jumala-suhteeni ja mullistaa koko elämäni.

Niin kuin Jumalan jutuissa aina, tässäkin on kyse hyvin yksinkertaisesta asiasta: Jumalan rakkaudesta. Aluksi ajattelin, että minä tiedän tuon jo, olen kuullut jo nuo jutut, minä en tarvitse enää tätä opetusta! Olenhan ollut niin monessa samalla otsikolla järjestetyssä tapahtumassa. Mutta niin ovat varmaan monet muutkin ajatelleet! Ja onneksi sain jälleen kerran havaita olleeni väärässä. Sillä jos uskovilla todellakin olisi tämä ilmestys, niin herätys Suomessa olisi alkanut jo ajat sitten!

En olisi lähtenyt koko konferenssiin, ellei Jumala olisi johtanut asioita niin, että en yksinkertaisesti voinut jäädä sieltä pois. Mutta kuinka armollinen Hän onkaan: Hän järjesti asiat niin, että minun oli pakko tulla!

Konfassa sain ilmestyksen Jumalasta rakastavana Isänäni. Hän on Rakkaus ja Hän rakastaa valtavalla, rajattomalla rakkaudellaan juuri minua. Olen olemassa vain sen vuoksi, että Isä halusi itselleen lapsia.

Minua ei siis luotu siksi, että Herra tarvitsee paljon palvelijoita vaan sen takia, että Isä halusi rakkaudelleen kohteen. Hän halusi lapsia, joita voisi rakastaa. Koska Hän on Rakkaus, Hän tarvitsee rakkaudelleen kohteen! Hän tarvitsee kohteen, koska Hän ei voi olla rakastamatta ihan mielettömästi koko ajan. Sela. Siksi Hän loi minut!

Isä ei siis luonut minua pikkupiiakseen vaan rakkaaksi lapsekseen. Ymmärtämättömyyksissäni olen typistänyt Isä-lapsi-suhteen Herra-palvelija-suhteeksi! Olen mieltänyt itseni ennen kaikkea palvelijaksi ja ajatellut, että se on jotain enemmän ja korkeampaa kuin lapsen asema. Voi kuinka typerä sitä voi ollakaan, 58-vuotias nainen!

Olin jo aikaisemmin tajunnut, että identiteettini on perustunut väärälle perustalle. Arvoni ihmisenä on riippunut omissa silmissäni ennen kaikkea siitä, mitä teen. Olen ollut suorittaja ja tuntenut itseni tyytyväiseksi vasta kun olen rehkinyt itseni ihan puhki.

Mutta silloin kun minä-kuva on metsässä, niin koko tyttö on metsässä! Ja minusta on alkanut tuntua, että metsässähän tässä on oltu jo vuosikymmeniä koko orkesteri, koko Suomen Siion! Ja siihen ei ole muuta lääkettä kuin Jumalan rakkaus.

Me olemme tehneet asioita Jumalalle väärästä identiteetistä ja vääristä motiiveista käsin. Tajuan, että Jumala haluaa, että meidän kaiken toimintamme motiivi on vain ja ainoastaan RAKKAUS. Hän haluaa muuttaa meidät rakkaudellaan! Hän haluaa vapauttaa meidät vääristä ikeistä ja vääristä velvollisuuksista. Hän haluaa, että meidän tekemisemme perustuvat siihen, että meillä on läheinen rakkaussuhde Hänen kanssaan ja Hän haluaa, että pääsemme Häneen lepoonsa. Lepo. Mikä ihmeellinen sana. Wau!!!

Väärän identiteetin ja minä-kuvan kautta vihollinen saa varastettua meiltä aikaa ja erilaisia asioita, ja sitä kautta se yrittää varastaa myös tulevaisuutemme.

Konfassa tein parannusta synneistäni, joita en ollut edes tajunnut synneiksi! Olen kontrolloinut, manipuloinut ja pelotellut ihmisiä, ja naamioinut tekemiseni jaloiksi ystävänpalveluksiksi ja huolenpidoksi. Olin luullut tekeväni oikein, koska minähän tahdoin ystävilleni vain hyvää! En ollut tullut ajatelleeksi, että minulla ei ole oikeutta käyttää menettelytapoja, joita Jumalakaan ei käytä. Hän ei koskaan pelottele, vaan Hän kunnioittaa vapaata tahtoamme loppuun saakka! Niin – tein parannusta ja itkin kuin putous. Ja voi veljet kuinka se teki edwardia!!

Olen ”aina” tiennyt, että Jumalan rakkaus muuttaa kaiken. Mutta se oli ollut minulla vain pään tietoa ilman sydämen ilmestystä. Kun ilmestys asiasta puuttuu, niin silloin puuttuu kaikki.

Minusta on mahtavaa, että näihin tilaisuuksiin voi pyytää mukaansa ketä tahansa, vastasyntyneistä hengellisistä vauvoista hengellisen työn konkareihin. Toivottavasti hengellisen työn tekijöillä on tarpeeksi nöyryyttä tulla mukaan, sillä me uskovat tarvitsemme todellakin TUOREEN ilmestyksen Isän Jumalan rakkaudesta! Vain se voi tehdä meidät kykeneviksi viemään maailmalle ilosanomaa Jeesuksesta.

Uskon, että jos Jeff Scaldwellin / Fatherd Heart Ministryn levittämä sanoma saa lävistää Suomen Siionin, niin asiat seurakunnissa muuttuvat radikaalisti! Harras rukoukseni on, että kaikki kristityt saisivat kiinni tästä elintärkeästä ilmestyksestä.

Seija Pajatie